Anni&Panni Kreatív Ügynökség


Ismerd meg őket! 

 

 

Anni&Panni, avagy Szeghalmi Anita és Götz Panna

Két fiatal, eltökélt vállalkozó, akik arra tették fel a mindennapjaikat, hogy a mások által megálmodott, létrehozott vállalkozásokat tegyék sikeressé, sikeresebbé tudásukkal. 

Együtt harmadik éve segítik Pr, Marketing és Online kommunikációs tapasztalataikkal az őket választó kis és középvállalkozásokat.

Anita üzlettervezés, üzletépítés, üzletvezetés és arculattervezés, Panna pedig a marketing területén szerzett sok éves tapasztalatai párosultak. mikor közös útra léptek. 

Allvállalkozóikkal hosszú évek ismerettsége, munkakapcsolata köti össze őket, ügynökségük valamennyi tagjával baráti, családi viszonyt ápolnak. Talán ez a mély kapcsolat teszi sikeressé közös munkáikat és talán ez az az íz, ami miatt partnereik évről évre bizalmat szavaznak nekik. 

 

Szeghalmi Anita 

Szeghalmi Anita, iskolája alapítója és vezető sminkmestere, sztárok tanácsadója, valamint az egész Collective Designer Team megálmodója és megalkotója. közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött //melyet rengeteg tanulmánnyal,  sminkesként, sminkmesterként, később fotó designerként szerzett, részt vett számtalan neves fotózáson, videoklip forgatáson, divatbemutatón, rendezvényen és televíziós műsorban// 
határozott úgy, hogy további ambícióit magasabb szintekre emeli, és ezzel létrehoz egy Magyarországon egyedülálló cégcsoportot, melynek neve CDT.

A szakma szeretete és tisztelete a ma napig tanulásra sarkallja. Nem véletlen tehát, hogy 2016 első felében megszerezte filmes mestersminkes diplomáját, 2016 második felében pedig a maszkmesteri diploma boldog tulajdonosa lett.

A cégcsoport egyik büszkesége a Smink Haj Beauty Képzések Workshoppok, ahol számtalan diák vett/vesz részt minőségi képzésben, oktatásban. Workshopjaira szeretettel látogatnak, tanácsait sok esetben a mai napig kikérik tanítványai. 2017-ben mint a sztárok sminktanácsadója szerepelt, olyan nagyszerű emberek mellett, mint Kozma Orsi énekes, Tunyogi Bernadett énekes, Flink Evelyn divattervező, Rábaközi Andrea modell, vagy akár cégek arcaként, mint a Gosh Cosmetics, vagy jelenleg a Hean Makeup. 

Az idei Story Gála tanácsadójaként nagy elismerésben részesült. 

 

 

Götz Panna

Gimnázium után a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult Kommunikáció szakon. Egyetem mellett végig sales-esként dolgozott, mint független penzügyi tanácsadó. Majd jött a válság. Mivel egyik mottója az, hogy az értékesítésnél nem maga a termék a lényeg, vagyis egy jó saleses bármit el tud adni, legyen az akár egy toll, mint ahogy a Wall Street Farkasából azt jól tudjuk, így más vizekre evezett és az akkori Habostorta Kft Citybrands oldalánál lett sales-es. Később a kibővítették a területeit, így a Brandsnek és a Klassznak is értékesített.

Nem sokkal később felkérték, mint alkalmazott, hogy a Habostorta, később a DACE Zrt. online media szakértöje legyen, akkor már a nagyobb társkereső oldalak média felületeinek értékesítésével foglalkozott. Részt vett továbbá a Colorcam blog és kezdetekben az Egészségmagazin felfuttatásában. Ekkor elkezdte jobban érdekelni az online kommunikáció. Anitával 2016 óta dolgozik együtt, immáron három éve. Nagyon élvezik a közös munkát. Időközben úgy hozta az élet, hogy elkezdte érdekelni a jóga, az egészséges életmód. Később vegán lett és otthonosan mozog a vegánok között. 

 

 

Anni&Panni