Bemutatkozó


 

Szeghalmi Anita 

Szeghalmi Anita, iskolája alapítója és vezető sminkmestere, sztárok tanácsadója, valamint az egész Collective Designer Team megálmodója és megalkotója. közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött // sminkesként, sminkmesterként, később fotó designerként szerzett//
határozott úgy, hogy további ambícióit magasabb szintekre emeli, és ezzel létrehoz egy Magyarországon egyedülálló cégcsoportot, melynek neve CDT azaz, Collecitve Designer Team.

A szakma szeretete és tisztelete a ma napig tanulásra sarkallja. Nem véletlen tehát, hogy 2016 első felében megszerezte filmes mestersminkes diplomáját, 2016 második felében pedig a maszkmesteri diploma boldog tulajdonosa lett.

A cégcsoport egyik büszkesége a Smink Haj Beauty Képzések Workshoppok, ahol számtalan diák vett/vesz részt minőségi képzésben, oktatásban. Workshopjaira szeretettel látogatnak, tanácsait sok esetben a mai napig kikérik tanítványai. 2017-től mint a sztárok sminktanácsadója szerepel, olyan nagyszerű emberek mellett, mint Kozma Orsi énekes, Tunyogi Bernadett énekes, Flink Evelyn divattervező, Rábaközi Andrea modell, Nagy Anna jóga influencer, vagy akár cégek arcaként, mint a Gosh Cosmetics, vagy jelenleg a Hean Makeup.
A TV2 a Story, Best és Hot magazinban megjelenő sztárok stílus designereként szépíti többek között Bánsági Ildikó művésznőt, Tallós Rita színésznőt. 

A 2019-es Story Gála tanácsadójaként nagy elismerésben részesült.