Bige Anikó masszőr


Bige Anikó masszőr

Azt gondolná az ember, hogy egy szépségszalon nem otthona a masszázsnak. Az emberek fejében az a kép él,  hogy egy szalon inkább a szépségápolásra koncentrált, pedig nem igaz.
Ma már minden valamire való szalon eldugott, nyugodt szegletében, ott a helye ennek a nagyszerű szolgáltatásnak. 


Mikor szalonunk ajtaja megnyitott, két köröm, három fodrászat, tágas kozmetika, arcesztétika, pedikűr, szempilla, smink-sminktetoválás és igen, masszázzsal várta vendégeit. Öt év telt el azóta és az egyik legkeresettebb szolgáltatás a palettánk közül. 
Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, idén nyáron meg is újultunk, azzal együtt ezen szobánkat is kibővítettük, hiszen Bige Anikó masszázsainak választéka nem megkívánta, egyszerűen megkövetelte a változást. 
A hagyományos masszőr ágy mellet a tatami is helyet kapott, amelyen nem csak a pihenésre vágyó vendégek relax masszázsát, de az igazán problémákkal küzdők fájdalmait kezelő/enyhítő, komolyabb thai és kombinált masszázsfajtákkal való kezelés folyik. 
Nem csak a szoba aurája vált igazán kellemessé, de Anikó tapasztalata, technikai és elméleti tudása igen hivogató nem csak számunkra, vendégeink számára egyaránt. 

 

Kóstoljátok meg Ti is!
 

Mikor kezdét a masszázzsal, mint szakmával foglalkozni?
Több, mint 10 éve kezdtem el az alternatív egészségmegőrző módszerek iránt érdeklődni, így jött először a thai masszázs, majd az általánosabban ismert svédmasszázs, és több ezeket jól kiegészítő masszázsforma, mint pl. tradicionális japán masszázs, gerincmasszázs, lávaköves,- és egyéb wellness masszázsok. Nemrégiben pedig az összes ismeretem egybesűrítésére a természetgyógyászat masszázsterápiás képzése.
5 éve dolgozom Budaörsön masszőrként.
Büszke vagyok rá, hogy ezalatt olyan vendégköröm alakult ki, akik rendszeresen és szeretettel térnek vissza hozzám, ma már ebbe az igen kellemes hangulatú, összetett szolgáltatásokkal bíró szépségszalonba.  Miért masszőr?
Ez  hivatás, amit csak szívvel-lélekkel lehet csinálni. Itt nem elég a testet kezelni, a vendég lelki állapotára ugyanúgy rá kell hangolódni! Érezni kell, nem csak tudni, mi a probléma, mire vágyik egy test egy lélek. Az irodai munkát végzőtől, a sportolóig, kortól nemtől függetlenül, rendszeresen látogatnak. Van akinek komolyabb problémáját, fájdalmát enyhítjük, van akinél megelőzünk és olyan is akad, akinek aktuális lelki állapotát, kimerültségét kezeljük, különböző illatterápiákkal, masszázsfajtákkal.   
Azt gondolom ez nagy felelősség, megalapozott szakmai tudás, gyakorlat nélkül és természetesen odaadás nélkül nem lehet csinálni. Miért ezt a szalont választottad?
Amikor új szalont kerestem, tetszett a nyitott hozzáállásuk az újdonságra, amit a thai masszázs jelentett. A szalon felújítás előtt állt, így testre szabható volt a helyiség számomra. Most egy kényelmes és hangulatos otthont ad mindannak, amiben hiszek, amiért masszőr lettem.

Milyen szolgáltatásokkal várod vendégeidet?
A Vendégeim által legkedveltebb masszázs kombinálja a svéd masszázst és a keleti masszázsok lágy nyújtásait. Ezt végezhető 30 perctől akár 1-1,5 órás időtartamban is.
Ezen kívül lehetőség van csak a gerincet középpontba helyező kezelések, vagy a tradicionális thai kimozgató masszázs és különböző wellness masszázsok kipróbálására is, mint pl. lávaköves masszázs, csokis vagy mézes méregtelenítő masszázs. Ezek igen kedveltek a téli időszakban, sokan választják a pihenésnek ezt a formáját. 


Látogassatok el hozzánk, azon belül is Anikóhoz. Itt szeretném megköszönni, hogy a gerincproblémámra kapott kezelésekkel, egy élhetőbb mindennapot tudhatok magaménak.
Ajánljuk Anikót mindannyian sok-sok szeretettel.

 

Budaörs Otthon köz 10
Recepció
0623 789 138

Bige Anikó
0620 371 2566