Írország után egyenesen a Budaörsi Szépségszalonba


Írország után egyenesen a Budaörsi Szépségszalonba

Bogdán Hanyecz Vivienne, szalonunk új műkörmöse

Nagyon vártuk, hogy végre egy minden szempontból értékes körmös kolléga csatlakozzon hozzánk.
Bár ritka, hogy aki megfordul nálunk ne érezné jól magát, vagy ne találna szakmailag magára, de ugye ahhoz, hogy valaki hosszútávra beilleszkedjen sok más tulajdonság is kellő fontosságú lehet. 
Megcsörrent a telefon és egy nagyon kedves hang szólalt meg a túloldalán. Bemutatkozott, majd mondta, hogy körmösként szeretne helyet magának. Egy hónapja volt mindez, ma már szalonunk új tagja.
Fogadjátok szeretettel Viviennet.

 

Mikor költöztél Írországba?
2006-ban a férjemmel úgy döntöttünk, kipróbáljuk magunkat egy másik világban. A cél Írország volt, ahol 12 évig maradtunk. Rengeteg tapasztalatot szereztünk, de mindig visszavágytunk. Idén eljött az ideje, hát vettünk egy nagy levegőt és újra itthon vagyunk. 

Írországban mivel foglalkoztál?
Az Edvard&Pink Spa Dundrum Town Center-ben, vezető körömápólóként dolgoztam. Ez egy háromszintes, luxus Beauty központ volt, ahol negyvenhét kolléga fogadta a vendégeket. Hihetetlen volt a napi forgalom,  így elengedhetetlen volt a vendégekkel való megfelelő kommunikáció, a rend, a fegyelem, a tisztaság és a magas minőségű munka. Úgy gondolom kellően megedződtem, hiszen mindezek ellenére, többször is a szalon díjnyertes körmöse lehettem. 

Mielőtt elköltöztetek, mivel foglalkoztál?
Az elsők között tanultam a szakmát. A Lurdy házban egy szalonban dolgoztam, ahol teljes vendégkört építettem ki magamnak, viszonylag rövid idő alatt.  Akkoriban ez a szakma kuriózum volt.  Most azt látom, rengeteg a körmös, különböző minőség és árkategóriában. 

Miért ezt a szalont választottad?
Tetszett a színvonala, hogy több szolgáltatás is megtalálható egy helyen. Kedvesek és tényleg jó szakemberek a kollégák, ami ma már nagy kincs. Bár "eldugott" helyen van, még is megtalálják a vendégek, hiszen ritka, hogy egy szalon, ilyen naprakész kommunikációval rendelkezzen. 
Ide tényleg pihenni és szépülni járnak, így azt gondoltam itt a helyem. 

Milyen szolgáltatásokkal várod vendégeidet?
Szolgáltatásaim közt a manikűr, pedikűr, shellac kézre-lábra és a műkörömépítés is megtalálható. Egy két akcióval, kóstolóval szeretnék kedveskedni, ami a szalon facebook oldalán és VIP csoportjában is megtalálható. 
Pontos, precíz, tartós és igényes a munkám, jómagam pedig rugalmas időbeosztásban dolgozom, amíg a vendégköröm újra ki nem alakul. 
 

Mi magunk már ki is próbáltuk és szeretettel ajánljuk munkáját. Fogadjátok Őt sok sok szeretettel!

A Budaörsi Szépségszalon csapata.

Jelentkezz be: 06706615404
Recepció: 0623 789 138
Cím: Budaörs Otthon köz 10