Szépség Egészség és Stílus Szalon


 

             

 

Kozmetika

Varga Ági Gigi Kozmetika
Kozmetikusunk különleges, személyre szabott kezeléseket állít össze a Gigi professzionális termékeivel, így minden kedves vendégünk a neki megfelelő ápolásban részesül. Az igazi pihenés, a fiatalodás és a bőrhibák csökkentése és megszüntetése következtében a magabiztosság növekvő élményét biztosítjuk kozmetikánkban.
Célunk, hogy vendégeink megtalálják nálunk a testi és lelki jólétüket, és ezalatt még szebbé varázsoljuk őket. A kozmetikai szépségszolgáltatások széles skálájával és professzionális termékekkel várjuk és kényeztetjük vendégeinket. Tegyen egy próbát és a személyre szabott kezelést követően garantáltan elégedetten távozik.

Fodrászat

Hlavati Bianka Fodrászat 
Fekete Bettina Fodrászat
Fodrászaink különböző tanfolyamokon vesznek részt. Ehhez elsősorban a Schwarzkopf Akadémia biztosít szakmai hátteret.  Vágás, festés, ápolás a legújabb anyagokkal, eszközökkel a mai trendek szerint. Ez a nagy múltú cég olyan tapasztalatokkal és tudással rendelkezik, hogy nem volt kérdés, mi ezt szeretnénk továbbadni.

Köröm

Botos Kata Manikűr-Pedikűr-Shellac-Gellac
Bogdán-Hanyecz Vivienne Manikür-Pedikür-Shellac-Gellac-Műkörömépítés
Kéz és lábápolás felsőfokon a Crystal Nails és a CND termékeivel. Kényeztetést és ápolást nem csak az arcunk és a testünk, hanem kezünk, lábunk is igényel, melyet manikűr, pedikűr és műköröm szolgáltatásunkkal biztosítuk. 

Sminkshop-Sminkkészítés-Sminktanácsadás

Szeghalmi Anita sminkmesterrel
Minden ami smink, megtalálható szalonunkban. Hiszen nem mindegy, hogy egy alkalomról,  vagy akár saját tudásunk csiszolásáról van szó. Professzionális termékekkel, eszközökkel, magas szakmai tudással várunk szeretettel.

Arcesztétika
Emelt szintű kozmetikai, arcesztétikai kezelés, hajszálérkezelés,  tetováláseltüntetés szakértője, szalonunk doktornője, Gáspár Lilla. 
Mindemellett gyakorlott szülésfelkészítő, hiszen kezei között várhatta első gyermekét, a csodálatos Csobot Adél. 

Masszázs
Bige Anikó masszőrünk frissítő svéd, illetve egész testet átmozgató thai masszázzsa várja relaxálni vágyó, vagy akár a tartás, akár az izomzati problémával küzdő vendégeit. Kóstolj bele Anikó masszázs világába és frissülj fel, akár azonnal. 

Szempillaépítés/Lifting
Husvét Alexandra kezei által Szempilla építés a hosszú, dús, épített szempillákért, valamint Szempilla Lifting, ami nem más, mint egy saját szempillát felívelő eljárás. 

Sminktetoválás
Réti Dóri Sminkmester új szolgáltatása a púderes szemöldök tetoválás. Természetes, tartós szemöldök formázás, természetes színekben.