Tartós Sminktetoválás


Tartós Sminktetoválás

Hamarosan itt a nyár, ami nem igazán kedvez az arcon levő hiányosságok smink által kiegészített megoldásainak. Ilyen páldául a megrajzolt szemöldök. 
Sokan szenvedünk a szemöldök hiányosságának okozta kellemetlen érzésben. Mikor reggel felkelünk és szemöldök nélkül nincs arcunk, gyakorlatilag a kisbékával megegyező tekintet köszön vissza a tükörből. Majd rajzolhatjuk nap mint nap, a forma pedig tükrözi az aktuális hangulatunkat. Hol ívesebb, hol beljebb kezdődik, hol pedig egy árnyalattal meglegebb barna ceruzát választva röhejes színben tündöklünk. 
Mint sminkes szeretem, mikor egy nő a természet által ajándékozott önmagával is jóban van, és a sminket vagy akár a sminktetoválást kiegészítésként hordja magán. 
Ha viszont valaki tényleg a szőr teljes hiányával rendelkezik, ott ahol egyébként jól jönne ha lenne, akkor kényelmesebb egy hosszan tartó megoldás, ilyen például a tartós sminktetoválás.

A ma már közkedvelt és igen természetes makup effect avagy a púderes technika a természetes hatást kedvelő nők nagy szerelme. 
A színek nem változnak, finoman egyenletesen kopnak, az ívek pedig csak helyenként karakteresek.
Elől és a felső részben pedig púderes lágyak. 

Látogass el hozzám és jelentkezz ingyenes konzultációra a következő telefonszámon.
06205796766