Te tudod, mi az a hajterápiás kezelés?


Te tudod, mi az a hajterápiás kezelés?

Hogy mit is jelent a hajterápia? 
Sokan nem is gondolnák, hogy a mai rohanó világban a stressz, a nem megfelelő táplákozás, ugyan olyan károkat okozhat a fejbőrben,  hajhagymákban, melynek látványa a hajunk szerkezetén csapódik le, mint akár a nem megfelelő termékek, eszközök használata, vagy egy rosszul elkészített festés, dauer. 
Nincs annál rosszabb érzés,  mikor egy minőségében rossz látvány tárul elénk, mikor tükörbe nézünk. A hajunk a koronánk, ne vegyük félvállról a problémákat. Forduljunk szakemberhez, aki segít, hogy helyreállítsuk, a helyreállíthatatlan. 

 

Szalonunk legújabb fodrásza, Surányi Mónika klasszik fodrászkezelései mellett, hajterápiás szakemberként segíti leendő vendégeit.
Fordulj hozzá bizalommal:
0620 548 4533

 

Pár szóban terápiás kezeléseiről:

Hidratáló kezelés

-matt, fénytelen
-nap által, illetve hő által kiszárított hajra 

Fő hatóanyag tartalma a hiarulon sav, a haj külső szerkezetét hidratálja, fényes lágy hatást biztosít a hajnak, hatása 2-3 hétig tart

 

Mélyhidratáló kezelés  

-festett, de nem szőkített hajra
-érzékeny viszkető fejbőrre
-rendszeresen vasalt hajra

Fő hatóanyaga a 24k arany, a haj belső szerkezetét, és a fejbőrt is hidratálja. Lágy rugalmas, könnyen fésűlhető haj, hatása 3-4 hétig tart. 

 

Hajújraépítő kezelés 

-elvékonyodott, gubancolódó
-szőkére festett vagy dauerolt hajra

A haj külső és belső szerkezetét tölti fel, keratinnal, hiarulon savval, fehérjével. Egyénre szabottan keverem ki, a haj állapotától fügően. Eredmény: rugalmas, könnyen fésülhető, fényes, vastagabb hajszerkezet hétig. 

Hajkötés sokszorozó kezelés

-festett, szőkített,  dauerolt hajra 
-nyúlós hajszerkezetre / elégett hajra/

A haj szerkezetében lévő rostokat ( kötéseket) erősíti, és új rostokat hoz létre. Így ismét teljesen egészséges haj szerkezetet hoz létre. Hatása végleges, míg nem stereszelik a hajat  / nyúlós haj esetén meg kell ismételni a kezelést 2 héten belűl/ 

 

Fejbőr pilling

-korpásodó fejbörre,
/illetve fejbőr kezelések előtt, a hatóanyag jobb felszívódásáért./

Azonnal eltűnik a korpa. 

Várunk szeretettel Budaörsön az Otthon közben levő szalonunkban.
0623 789 138