Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Gilles Bensimon a francia Vogue-nak

Sminkesként mindenkinél jobban tudom, mennyire fontos az egészséges és ragyogó bőr megőrzése. Nem utolsósorban azért, mert a nagyszerű smink a nagyszerű bőrrel kezdődik! Minden bőrápolási rutin egyik legfontosabb lépése a bőr védelme a káros UV-sugarak ellen. A fényvédő krém nem alku tárgya a napi bőrápolási rendszerben, és ami az arcát illeti, a speciális SPF használata mindent megváltoztathat. Készen állsz arra, hogy válassz a piacon elérhető legjobb SPF-ek közül? Ezek a legjobbak közé tartoznak.

Kép jóváírása @ Gilles Bensimon a francia Vogue-nak

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

A legjobb arc SPF-ek, amelyeket most kipróbálhatsz

SUPERGOOP! | Láthatatlan fényvédő SPF 40
Supergoop! kultikus kedvencévé vált. Ez az SPF 40 formula szuperkönnyű és felvitelkor láthatatlan, így tökéletes a smink alá rétegzéshez. Olaj- és illatanyagmentes formulája zsírmentes és kényelmes viseletet biztosít, miközben széles spektrumú védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

LA ROCHE-POSAY | Anthelios Ultra-Light Invisible Fluid SPF 50+
A La Roche-Posay a napvédelem terén szerzett szakértelméről híres, az Anthelios Ultra-Light Fluidot pedig kötelező kipróbálni. Lenyűgöző SPF 50 védelmi besorolásával ez a fényvédő fejlett UVA és UVB védelmet nyújt, megelőzve a korai öregedést és a leégést. Könnyű és gyorsan felszívódó formulája ideális választássá teszi a sminkelés előtti felvitelhez, sima, matt felületet hagyva a bőrnek.

GLOSSIER | Invisible Shield SPF 35
A Glossier Invisible Shield SPF 35 egy gél alapú fényvédő, amely széles spektrumú védelmet nyújt, miközben könnyedén beleolvad a bőrbe. Nem komedogén formulája biztosítja, hogy a smink a nap folyamán megmaradjon, nemkívánatos csillogás vagy maradék nélkül.

SARAH CHAPMAN | Skinesis Skin Insurance SPF 50+ – Tökéletesítő árnyalat
Ez a tökéletesítő árnyalat természetes, egyenletes fedést biztosít, javítja az arcszínt, miközben hagyja, hogy a bőr lélegezzen, miközben magas szintű védelmet nyújt a bőrnek. Többfeladatos formula, amely bőrbarát összetevőket is tartalmaz, amelyek táplálják és hidratálják, így arcod védett, ragyogó és hibátlanul szép lesz.

ULTRA VIOLETA | Preen Screen SPF 50
Ez az innovatív ködformula lehetővé teszi a könnyű és kényelmes újrafelhordást egész nap, folyamatos védelmet biztosítva a káros UV-sugarak ellen. Magas SPF 50-nek köszönhetően hatékonyan védi a bőrt a nap által okozott károktól, könnyű textúrája és nem zsíros felülete pedig kényelmes viseletet biztosít. Maradjon védve, és tartsa frissen bőrét útközben.

SHISEIDO | Ultimate Sun Protection Lotion WetForce érzékeny bőrre SPF 50+ fényvédő krém
A Shiseido az innováció szinonimája, az Ultimate Sun Protection Lotion WetForce pedig méltó a nevéhez. Ez az SPF 50+ fényvédő krém még hatékonyabbá válik, ha vízzel vagy izzadsággal érintkezik. Könnyű és nem ragadós formulája ideális választás lehet a szabadban töltött hosszú napokhoz, így a smink sértetlen marad.

Milyen gyakran kell újra felvinni az SPF-et az arcra?
Az optimális fényvédelem megőrzése érdekében a fényvédőt kétóránként kell újra felvinni, vagy gyakrabban, ha vízzel érintkezik, vagy forró és izzadt nap van. A fényvédő krém idővel fokozatosan lebomlik, csökkentve a hatékonyságát. Ha nem szeretné, hogy az újbóli felhordás elrontsa a sminkjét, vegyen magával spray SPF-et, amellyel útközben is feltöltheti.

OLVASSA EL A KÖVETKEZŐT: A legjobb mindennapi SPF-ek | Az SPF lebontása

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás