Oldal kiválasztása

[ad_1]

Nagyon zavarja, hogy megereszkedtek a szemhéjai? Szeretne fiatalosabban kinézni? Megbízható megoldást keres, amivel szebbé varázsolhatja az arcát? Szemhéjplasztikával sokat változtathat megjelenésén, és ismét magabiztossá válhat!
Az életkor előrehaladtával a szem érzékeny és vékony bőre sajnos veszít a rugalmasságából, és emiatt a tekintet fáradttá válik. A bőr szárazsága is jelenthet problémát, hiszen ezen a területen sokkal kisebb a faggyúmirigy termelés. A rendszeres éjszakázás, a túlzott napozás, az egészségtelen életmód szintén hozzájárul a szemkörüli részek gyorsabb öregedéséhez. Szerencsére a modern plasztikai sebészet lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan változtasson az állapotán. Az egyik leggyakrabban kért beavatkozás a szemhéjplasztika, amelynek köszönhetően megszüntethető a felső szemhéj lógása, valamint eltávolítható a duzzadt táskákért felelős zsírtöbblet. A szemhéjplasztika egy rendkívül látványos megoldás, aminek az eredménye azonnal látható. További előnye, hogy az arcfiatalítást követően a sminkelés könnyebbé válik. Nem kell aggódnia az esetleges komplikációk, szövődmények miatt sem, ha tapasztalt, megbízható szakemberekre bízza magát.
Az arcfiatalítás rendkívül egyszerűen és gyorsan megoldható New Beauty Orvos-Esztétikai és Anti-Aging Központunkban! Többféle módszert alkalmazunk, lehetősége van szemhéjplasztikával, szemöldökemeléssel vagy ajakplasztikával tenni a fiatalos megjelenésért. Más típusú kezelésekre is jelentkezhet, amelyeket szintén a legkorszerűbb eszközökkel és anyagokkal végzünk. Olvasson részletesen a szemhéjplasztika folyamatáról, és tudjon meg többet egyéb szolgáltatásainkról is a www.newbeauty.hu weboldalon!
Változtasson a külsején egyéni igényei szerint! Fiatalítsa meg az arcát szemhéjplasztikával, és érezze magát kiválóan a mindennapok során! Érdeklődjön az általunk végzett beavatkozásról, és kérjen időpontot akár már most a személyes találkozóra a 06-30-447-7826-os telefonszámunkon!