Oldal kiválasztása

[ad_1]

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Németország számára

Mivel kedvenc sminkeim középpontjában a nagyszerű bőr áll, mindig megkérdezik, mit tehetnek az emberek az arcszínük javításáért. A kiindulópont meglehetősen egyszerű; győződjön meg róla, hogy bőre tiszta! Ez teljes tisztítást jelent este és sminkelés előtt. Mostanában sok szó esett a kétlépéses tisztítás fontosságáról, de én ezt egy lépéssel továbblépem, és mindig három lépést ajánlok a teljesen tiszta bőr érdekében. YouTube-videómban bemutattam, hogy pontosan mit kell tenned a tökéletesen tiszta bőrért, ezért mielőtt megnéznéd, sajátítsd el az alapokat itt…

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

A 3 lépéses bőrtisztítás

Első lépés: Szemek

Ha minden nap szempillaspirált visel, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy eltávolítsa a szemsmink minden nyomát. Szeretem a Lancome Bi-Facil-t, mivel ez egy gyönyörű, azonnali szemsminklemosó, amely a legtöbb bőrtípusra kiváló. A Decleor Hamamelis Bi-Phase Sminklemosó és a Klorane szemsminklemosója is remek. Vigye fel a vattakorongokra, és dörzsölje be a szempillákba és a szem környékére, hogy megragadja a szempillaspirált és a bélést. Kövesse ezt egy nedves vattakoronggal és végül a szemsminklemosóba mártott vattacsomóval az utolsó nyomok eltávolítása érdekében.

Második lépés: Gyors tisztítás

A szemsmink eltávolítása után itt az ideje a micellás vízzel történő gyors tisztításnak. Mindig is szeretem a Bioderma Sensibót, mert ismét remek választás szinte minden bőrtípusra, akárcsak a Nuxe Very Rose 3 az 1-ben nyugtató micellás víz és a Garnier micellás tisztítóvíz. A szemsminklemosóhoz hasonlóan, egyszerűen vigye fel tiszta vattakorongokra, és törölje át a bőrt, hogy a lehető legtöbb sminket és szennyeződést felfogja, szükség szerint ismételje meg. Itt sokan megállnak; de az igazán tiszta bőrért még mindig több van hátra!

Harmadik lépés: A mélytisztítás

Ez az a hely, ahol valóban változást hozol a bőrödön. Az arcmasszázst mindig sminkelés előtt vállalom ügyfeleimmel, és minden este lefekvés előtt magamra szoktam. Tehát a harmadik lépéshez válasszon egy választott krémet vagy olajalapú tisztítószert. Nagyon szeretem az Estee Lauder Take It Away sminklemosót, mert könnyű, nem zsíros és a legtöbb bőrtípusra alkalmas, vagy próbáld ki az Avène Gentle Milk Cleanser-t. Dörzsölje át egy kicsit a kezek között, akárcsak a hidratáló krémeknél, majd masszírozza be a bőrbe. Nézze meg az alábbi videót a technikáról, de koncentráljon arra, hogy az arc minden területét lefedje, mivel ez elősegíti a nyirok elvezetését, segít eltávolítani a száraz bőrt és enyhíti a stresszt. Ne felejtse el bedolgozni a nyomási pontokat, és különösen az állkapocs vonala körül szorítani. Végül nedves vattakorongokkal távolítsa el az összes felesleget; Meglepődhet, ha még mindig itt találja a napi smink vagy szennyeződések utolsó néhány nyomát!

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Németország számára

Készen állsz, hogy kipróbáld? Nézze meg az alábbi videómat, hogy megtudja, pontosan hogyan csinálom.

TOVÁBBI TISZTÍTÁS: Kedvenc tisztítószereim | A reggeltől estig tartó tiszta bőr rendszere | A legjobb tisztító olajok

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás