Oldal kiválasztása

[ad_1]

Bár a házasság egy életre szól, az esküvő napja az évek múlásával sajnos egyre inkább homályba vész. De biztos, hogy ennek így kell lennie, és meg kell békélnie azzal, hogy élete legszebb napjáról csupán fotói maradnak? Ha okosan választja meg a virágdekorációt, nem így van, hiszen az utolsó sziromig mindent megőrizhet!
Bizonyára Ön is sokat gondolkodik rajta, hogy milyen stílus adjon keretet az esküvőjének, vagyis milyen legyen a dekoráció. Függetlenül attól, hogy mi nyeri el a tetszését, virágok nélkül valószínűleg el sem tudja képzelni a nagy napot, az viszont biztos, hogy rövid időn belül szó szerint hervasztó látványt nyújt az ilyen dekoráció. Arra gondolt már, hogy mi lenne, ha élővirág helyett a sokkal praktikusabb, de éppolyan gyönyörű selyemvirágot választaná?
A selyemvirág legnagyobb előnye, hogy örök emlék, amit évek, sőt, évtizedek múltán is bármikor elővehet, ha nosztalgiázni támad kedve. Mindig Önnel lehet az esküvő egy darabkája, valami, ami segít felidézni a napot, amikor kimondta a boldogító igent. Ha ezt választja, ráadásul egy igazán sokoldalú dekorációs lehetőséget kap, hiszen az összes esküvői termék készülhet selyemvirágból.
A virágdekoráció központi eleme természetesen a menyasszonyi csokor, ami lényegében bármilyen formában megvalósítható. Akár egy divatos vintage vagy greenery csokrot álmodott meg magának, akár hagyományosabb stílust képzelt el, formába lehet önteni selyemből, ráadásul úgy, hogy arra sem kell figyelnie, minek van éppen szezonja. Készülhet selyemvirágból kitűző, hajdísz, csuklópánt, de akár autódísz, asztaldísz is, a dekorációnak csupán a képzelet szabhat határt.
Ilyennek képzeli az esküvőjét? Ismerkedjen meg Molnár Éva Lolli esküvői termékeivel, és álmodja meg a saját virágdekorációját selyemből! A www.selyemcsokor.com weboldalon máris megtekinthet néhány referenciamunkát, amikből ihletet meríthet, de van lehetőség teljesen egyedi csokrok és díszek készítésére is. Ha felkeltette érdeklődését ez az opció, vegye fel a kapcsolatot az alkotóval a +36-20-317-8878-as telefonszámon vagy az eveartdesign@gmail.com e-mail címen!