Oldal kiválasztása

[ad_1]

Az óraszíj kiválasztásának meghatározó kérdése, hogy milyen legyen az alapanyag, az ugyanis a megjelenést és a funkciót egyaránt befolyásolja. Fontolja meg a döntést, és rendelje meg kedvenc változatát webáruházunkból!
A karórák szerelmeseinek általában többféle típusból áll az óraszíj gyűjteményük, így mindig aktuális igényeikhez igazíthatják, hogy milyet viseljenek. Ám azoknak, akik egyszerűen csak szeretnének egy jó szíjat mindennapi használatra, sokféle szempontot kell mérlegelniük. Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget adni a választáshoz!
A bőr óraszíj igazi klasszikus, ami természetességének köszönheti népszerűségét. Nem csak stílusos, hanem már a tapintása jóleső érzés, ezen felül kényelmes, hiszen illeszkedik a csukló formájához. Szintén a bőr mellett szól, hogy nehezen kapcsolódik ki magától, megbízható és sokáig lehet rá számítani. Viszont fontos tudni azt is, hogy van egy nagy ellensége; a nedvesség, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem bírja az izzadtságot és nehéz tisztán tartani.
A másik, szintén elterjedt változat a fém óraszíj, ami színtiszta eleganciát képvisel, nem meglepő hát, hogy sokan kedvelik. A megjelenésben azonban nem merülnek ki az előnyök, a fémrendkívül strapabíró, egy ilyen szíjat szinte lehetetlen elszakítani, bírja a nedvességet, nem nyúlik. Ennek is van azonban hátránya, szélsőségesen meleg, illetve hideg időben nem komfortos viselni, illetve előfordulhat az is, hogy magától kikapcsolódik.
Nem kell azonban ebből a kettőből választani, ma már sokféle alapanyagból készülnek szíjak, az aktív életmód kedvelőinek például a szilikon vagy kaucsuk a legjobb választás. Azok számára is van opció, akik nem tudnak dönteni a klasszikus bőr szépsége és a kaucsuk praktikussága között, van ugyanis olyan óraszíj, aminek a külső felülete az előbbiből, a belső az utóbbiból készül.
Az Órabox Kft. webáruházában minden igényre és ízlésre van megoldás! Ha óraszíj vásárlás előtt áll, nézzen körül webáruházunkban, és ismerkedjen meg a legnagyobb gyártók kínálatával! A www.orabox.hu weboldalon megtekintheti termékeinket és leadhatja rendelését, felmerülő kérdéseit pedig szívesen megválaszoljuk, ha felkeres minket a +36-70-422-7835-ös telefonszámon vagy az oraboxkft@gmail.com e-mail címen!