Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Nem sok olyan dolog tud azonnali lendületet adni a bőrének, mint egy luxus arcápoló. De hogyan lehetsz biztos abban, hogy az arcszínednek megfelelő kezelést választod, vagy hogy az megfelel a bőröd speciális igényeinek? Karen Bartov arcesztétikus szerint ha egy kezelési menüből választasz, az szinte lehetetlen. Ezért kínál ügyfelei számára teljesen személyre szabott kezeléseket és gondozási terveket, amelyek célja, hogy kezeljék az egyéni arcbőr problémáit, és az ügyfél céljaira szabott eredményeket adjanak. De ha az arcápolásról van szó, mit is jelent valójában az „egyedi testre szabás”? Karen válaszol minden kérdésemre az egyedi kezelésekkel és azok előnyeivel kapcsolatban…

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Kérdések és válaszok: Karen Bartov a személyre szabott arckezelésekről

Hogyan válasszon kezelést az embereknek?

Mindenkinek más a bőre az életszakasztól, életmódtól, személyes/orvosi előzménytől, környezettől, amelyben él/dolgozik stb., ezért nem hiszek a kezelési menükben – mert egy méret nem felel meg mindenkinek, és nem lehet kezelni. mindenki bőre ugyanúgy és ugyanazokkal a protokollokkal. Csapatommal minden ügyfelet egyénileg kezelünk. Mindannyian személyre szabott, bőrtípusukhoz/életszakaszhoz/életmódjukhoz szabott kezelést kapnak, és elérik bőrcéljaikat – biztonságosan és hatékonyan. Nincs kompromisszum.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Mi a különbség a kezelési menü és a testre szabott kezelés között?

Megértem a kezelési menü logikáját és egyszerűségét, de szerintem ez olyan, mintha elmennék az orvoshoz, és elmondanám, hogyan kell kezelni. Bízik orvosában, hogy kezelje Önt, mert ők a szakértők, évek óta képzettek, tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a különböző életkorú/életszakaszú és különböző problémákkal/állapotú betegekkel való munkavégzésben minden nap. Az az orvos, akiben megbízik, kezeli. Nálam ez a bőrrel is így van. Évekig edzettem, a legjobb klinikusokkal, vegyészekkel és szakértőkkel dolgoztam, hogy csiszoljam a mesterségem. És minden nap nőkkel és férfiakkal dolgozom, saját bőrtörténetükkel. Tehát ezt szem előtt tartva elnémítja a kezelési menüt.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Hogyan dolgozik az ügyfelekkel a kezelési terv elkészítésében?

Szeretném, ha ügyfeleim boldognak, egészségesnek, erősnek és hatalmasnak éreznék magukat a saját bőrükben, ezért kulcsfontosságú az együttműködés. Én vagy valamelyik személyesen képzett esztétikusom részletesen, közelről megvizsgáljuk a páciens bőrét, hogy teljes mértékben meg tudjam vizsgálni. Megvitatjuk hátterüket, meglévő bőrápolási rutinjukat, aggályaikat és így tovább. Ezután diagnosztizálunk minden bőrproblémát, mielőtt egy személyre szabott kezelési tervet készítenénk, amely biztonságos és hatékony rövid távú klinikai és látható eredményeket biztosít, valamint elősegíti a bőr hosszú távú egészségét, ragyogását, tisztaságát és erejét. Minden ügyfelünknek élete bőrét adjuk, majd segítünk megőrizni. Ez egy folyamat és egy fejlődő dolog. Nem csak azt nézem, hogyan szeretnének kinézni az ügyfeleim ma, hanem azt, hogy hogyan szeretnének kinézni a jövőben. Együtt döntjük el a számukra megfelelő tervet.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Melyek a testre szabás fő előnyei?

A legjobbat nyújtja magának és bőrének. Egyedülállóan az Ön számára készült program. Igen, természetesen „megvásárolhatja” az állványról – de nincs hízelgőbb, kényelmesebb és erősebb, mint egy személyre szabott, személyre szabott, az Ön számára tervezett kezelés.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Vajon az ügyfelek nagyobb különbséget fognak látni az ilyen kezeléshez képest?

Igen, persze, ezért jönnek vissza újra és újra az ügyfeleim, és ezért vannak állandó ügyfeleim az A-listás hírességek – ami miatt hihetetlenül alázatosnak érzem magam, és még mindig csípem magam. Megígérem, hogy minden ügyfelemnek azonnali és hosszú távú bőreredményt biztosítok a világ legjobb orvosilag jóváhagyott készülékeinek kombinációjával, valamint olyan hagyományosabb technikákkal, mint a mélytisztítás, stimuláló masszázs, nyirokelvezetés, peeling. (ha szükséges), extrakciókat stb., erőteljes és hatékony bőrápoló termékekkel (az enyém!) luxus, kényelmes és kényeztető környezetben.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Tudnunk kell még valamit a munkájáról?

Klinikámon kezelésenként 5-6 fejlett orvosi bőrápoló eszközt használok, mert szeretném ügyfeleim számára a legjobb bőreredményeket biztosítani. A bőr szükségleteitől/céljaitól függően ez lehet IPL, rádiófrekvenciás, lézer, ultrahang kombinációja… Ez egy minden az egyben kezelés. Célom, hogy mindenki ragyogva és jól érezze magát a bőrében, elhagyja a klinikámat.

Keren Bartov, arcesztétikus | Keren Bartov Advanced Skin Clinic, 25 Kensington Park Road, London W11

OLVASS TOVÁBB: Skinstreaming | Hogyan tartsuk hidratáltan az ajkakat

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás