Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Tom Newton az Into the Glossért

A nyári napsütésben hűvös maradni soha nem könnyű, de amellett, hogy felforrósodik és izzad, a hő pusztítást is okozhat a bőrében. Természetesen gondoskodnia kell arról, hogy sok extra vizet igyon, amikor meleg van, hogy leküzdje a kiszáradást, de az egyik kedvenc módja annak, hogy nyáron hűsöljek, a frissítő arcpermet. Nyilvánvaló, hogy egy egyszerű vízköd segíthet hűvösnek maradni, de az igazság az, hogy a víz gyorsan elpárolog a bőrről, így a bőr még jobban kiszáradhat; győződjön meg róla, hogy hidratáló tulajdonságokkal rendelkező hűsítő arcpermet választ a száraz bőr leküzdésére ebben a szezonban.

EZ A CIKK TARTALMAZ NÉHÁNY KAPCSOLT LINKET

Íme néhány a legjobb arc ködök közül…

OMOROVICZA | Magyar Királynő Köd

Az egyik eredeti és legjobb arcpermet a piacon, és régóta alaptartozék a készletemben. A neroli és a rózsa illata még a legforróbb napon is feldobja a hangulatot, hidratáló tulajdonságai pedig nagyszerű arcpermetet vagy tonikot adnak hozzá.

SARAH CHAPMAN | Skinesis Liquid Facial D-Stress

Sarah Chapman szuperaktív D-Stress arckezelése frissítő hűsítő ködöt kölcsönöz a bőrnek, de közvetlenül a kiszáradást is célozza, miközben kisimítja és dúsítja a bőrt. Ez az egyik legfontosabb kézipoggyászom, és nagyszerű utazási szépségvásárlás.

VERSO | Anti Pollution Mist

Ha a kánikulát a városban töltöd (szegény te!), akkor ha egy szennyeződéscsökkentő ködöt adsz az útközbeni szépségtáskádhoz, az nemcsak hűvös marad, hanem megvédi bőrét a szabad gyököktől.

PIXI | Sun Mist Sheer Sunscreen Mist SPF 30

Ez a PIXI arcpermet kiválóan alkalmas az SPF feltöltésére útközben anélkül, hogy megzavarná a sminket. Ha a legjobb arcpárát keresi, hogy menet közben is hűvös maradjon, a PIXI számos lehetőséget kínál, és a Sun Mist mellett a Glow Mist egy másik nagyszerű hűsítő köd, amely harmatos fényt kölcsönöz a sminkednek.

JURLIQUE | Rosewater Balancing Mist 50ml

A Jurlique számos hűsítő arcködöt kínál, amelyek mindegyike különböző előnyöket kínáló fő összetevővel rendelkezik. A rózsavíz köd kiválóan kiegyensúlyozza, nyugtatja és hidratálja a bőrt, és használható a hidratáló krém előtt, smink elkészítéséhez vagy csak útközbeni felfrissítéshez.

OLVASSA TOVÁBB: Kedvenc hidratáló krémeim | A legjobb arcolajok

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás