Oldal kiválasztása

[ad_1]

A Vízöntő (január 20.-február 18.) az új kor jele, a megrögzött hagyományokkal való szakítás és a régi gárda a jövő határtalan lehetőségei mellett. Íme néhány kedvenc Vízöntő kristályunk, amelyek tökéletesek, amikor úgy érzi, hogy többet kell vinnie a vízhordozó céljából, összekapcsolódásából és látnoki képességéből az életébe. Mivel a harmadik szem és a korona felső csakráihoz kapcsolódnak, ezek a kristályok kreativitásra, tiszta belátásra és kiterjedt látásra ösztönöznek.

A legjobb kristályok a Vízöntő számára

A Vízöntőket sokkal jobban érdekli az innováció, a felújítás és a forradalom, mintsem az, hogy a dolgok mindig is így járjanak. A közösségi gondoskodás, a kreatív ötletelés, a határokon kívüli gondolkodás, valamint az intenzív összpontosítással és függetlenséggel végzett munka mind jelentős erősségei a Vízöntőknek. Nagyon jó csapatvezetők, hálózatépítők és szervezők is.

Elem: levegő

Szimbólum: Vízhordó

Bolygóuralkodó: Uránusz

Irányítja: az asztrológia 11. házát, a hálózatok, kapcsolatok, közösségek és társadalmi csoportok házát

Ha van bolygód a Vízöntő jegyében, észreveheted, hogy ezek a tulajdonságok szerepet játszanak az életedben. Még ha nem is vagy a Napjegy Vízöntő, az ő évszaka az évnek egy olyan időszaka, amikor mindannyian számba vehetjük jövőképeinket, elengedhetjük múltbeli ragaszkodásainkat, befektethetünk önmagunkba és abba, hogy hová menjen az életünk, és kockáztathatunk. nagy változásokon.

Akár többet szeretnénk bevinni életünkbe ebből a Vízöntő-hangulatból, akár kiegyensúlyozni akarjuk, a kristályokkal (és illóolajokkal) végzett munka nagyszerű módja annak, hogy igazodjunk ezekhez az energiákhoz.

Kristályok a Vízöntő kreativitásához és összekapcsolódásához

A szabadgondolkodó, lázadó és váratlan Vízöntők még a legrekedtebb helyzetbe is felrázhatnak. Az Uránusz, a változások bolygója lehetővé teszi számukra, hogy belehajoljanak abba, ahol a dolgok mennek, anélkül, hogy ragaszkodnának ahhoz, ahol voltak. Mozgásra, izgalomra és a következő nagy dologra vágynak.

A kommunikáció, az ötletelés és az absztrakt gondolkodás mind erőssége ennek a jelnek. És bár az elme által uralt birodalom néha kissé klinikusnak és hidegnek tűnhet, a közösségi tudat, amely az asztrológia 11. házához köti őket, azt jelenti, hogy ennek a mentális energiának a nagy része a humanitárius felé hajlik, javítja kollektív tapasztalatainkat, és néha radikális is. szociális változás.

Próbálja ki ezeket a kristályokat, hogy fokozza a Vízöntő energiáját a kreativitás és a kapcsolatteremtés érdekében:

1. Ametiszt

Az ametiszt az egyik legjobb kristály, amely a koronacsakrához és a levegő elem erejéhez igazodik. Gyógyító kristályként használják, hogy egyensúlyba hozza a túlzásokat, és aktiválja a spirituális tudatosságot, az intuíciót és a pszichés képességeket, ami az ametisztet a Vízöntő-szezon erőteljes kővé teszi.

Használata: Hordd magaddal, amikor nyugodtnak és szabályozottnak kell érezned magad, ugyanakkor nyitottnak kell lennie felsőbb éned üzeneteire.

2. Angelita

Az angelit egy másik mesés kristály a spirituális tudatosság és az élettel való kapcsolódás érzésének erősítésére. Kristálygyógyításban is használják a szorongás és a stressz enyhítésére, amelyek egy légjel túlműködő elméjének árnyékkifejezései.

Használata: Viseljen angelitet, amikor az agyának nyugtatásra és tisztaságra van szüksége, vagy helyezze a testre (vagy a fej búbjára) meditáció közben.

3. Celesztit

Ez a gyönyörű halványkék kristály a felső csakrákhoz is kapcsolódik, és elősegíti a mély megértést, a magasabb tudatosságot és az éberséget. A celesztit tökéletes kiegészítője a Vízöntők kiterjedt elméjének, és segíti őket a vizualizáció, a képzelet és az észlelés terén.

Használata: Lehetőleg viseld a celesztitet a fejhez közel, fülbevalóként vagy medálként, vagy akár a kalap redőjébe is húzd!

4. Szelenit

A szelenit egy erős tisztító kristály, amely segít megőrizni az energiádat tisztán, a rezgésedet pedig magasan és fényesen megőrizni. A többi fent felsorolt ​​kristályhoz hasonlóan ez is egy nagyszerű lehetőség a felső csakra munkájához, és segíthet a Vízöntőknek megtalálni a békét, a nyugalmat és a tisztaságot, új ötleteket nyilvánítani, és magasabb elméjük távolabbi területeire tárcsázni.

Használata: Állítson fel egy szelenit tornyot (egyedül vagy más kristályok közé) az irodájában vagy bármely más helyiségben, ahol gondolatokba merülve vagy szemlélődéssel tölti az időt, hogy feltöltődjön az energiával és feltöltse a terét.

Kristályok a Vízöntő tudatosságáért és rugalmasságáért

A Vízöntőknek, mint minden jegynek, vannak árnyéktulajdonságai is, amelyek akadályokat vagy kihívásokat jelenthetnek számukra. Rögzített jelként lehet, hogy makacsok és ragaszkodnak saját nézőpontjukhoz vagy problémamegoldási módjukhoz.

A rugalmasság nem éppen az erősségük, így a meditáció és az éber figyelem gyakorlatai valóban segíthetnek abban, hogy elszakadjanak az elvárásoktól, és megfeleljenek a világnak, ahol éppen van. Küzdhetnek a status quo-val is, nagyobb kényelmet találhatnak a „fekete bárány” zónában.

Annak ellenére, hogy a vízhordozó képviseli, a Vízöntő egy légi jegy, ami azt jelenti, hogy mindkettőt a levegő energia uralja és megajándékozza – az értelem és az elme birodalma. Megemelkedett levegőenergiájuk miatt néha hidegnek vagy számítónak tűnnek.

A Vízöntőknek nagyon fontos, hogy megpróbálják egyensúlyba hozni agyi energiájukat a test és a szív energiájával. Munkájuk az, hogy megpróbálják figyelembe venni mások érzéseit, szórakoztassák mások véleményét és véleményét, és néha hagyják, hogy mások átvegyék a vezetést.

Bármilyen Vízöntő érzése, akit túlterhelt vagy nem köt ki a saját intenzív urán energiája, próbálja ki ezeket a kristályokat, hogy támogassák az egyensúlyt azáltal, hogy némi víz- és földelemenergiát hoznak magukkal, üdvözlő kenőcs azoknak, akik túlságosan a fejükön akadnak!

5. Füstkvarc

Azok, akik sok időt töltenek az éteri mentális birodalomban, mindig használhatnak egy kicsit több földelést, és a füstkvarc az egyik legjobb választás egy adag földhözragadt energiához. Mivel a gyökércsakrához kapcsolódik, ez a kő segít a Vízöntőknek gyökeret ereszteni, és valódi alaperőt kínál, hogy támogassa jövőbeni terjeszkedésüket. A füstkvarc segíthet abban, hogy szilárdnak és stabilnak érezzük magunkat, mint egy kötél a talajhoz.

Használata: Jó kristályt hordani…

[ad_2]

Forrás