Oldal kiválasztása

[ad_1]

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Németország számára

A tavasz kezdete mindig is az egyik kedvenc időszakom az évben. Ha újévi fogadalmait régen leírták, az új évszak hajnala újabb lehetőséget jelent az újrakezdésre. Felejtsd el az új évet, hiszen a tavaszi takarításról szól a szépségápolási rendszered, és adj magadnak még egy esélyt az évre kitűzött célok elérésére. Friss szezon. Újrakezdés. Kezdjük egy tavaszi bőrápolással, jó?

Amikor a tavaszi bőrápoló rendszer felfrissítéséről van szó, gondoljon a tavaszi tisztításra is. Azt szeretné, ha tavasszal mindent frissebbnek, könnyebbnek és fényesebbnek érezne, és ugyanez vonatkozik a szépségkészletére is. Mindig cserélem a hidratálómat, az illatomat és az étrendemet az új szezonra – és azt javaslom, hogy egész tavasszal használjon könnyedebb bőrápolási lehetőségeket, hogy bőre új szezont kapjon.

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Németország számára

Tavaszi bőrápolás lépésről lépésre

Tisztít

Bár lehet, hogy télen egy gazdagabb tisztítószert választottál, például egy olajos tisztítószert, vagy akár egy olyan tisztítószert, mint az Emma Hardie vagy az Eve Lom tisztító balzsam, most talán itt az ideje egy könnyebb választásnak. Próbáljon egy lépéssel könnyebbé válni, balzsamtól olajossá, vagy olajtól krémmé. Ha valami igazán könnyedre vágysz, használj micellás vizet habos lemosással kiegészítve a mélytisztításhoz.

A kedvenc tisztítószereimet itt tudod megnézni

Hidratálja

Csak azért, mert a legrosszabb időjárás elmúlt (remélhetőleg!), ez nem jelenti azt, hogy nem kell sok hidratáló terméket beiktatnod a tavaszi bőrápolódba. Csakúgy, mint a lemosók esetében, most is itt az ideje, hogy valamivel könnyebb hidratálóra válts, de hagyd, hogy a bőröd legyen az irányadó. Ha szeretne „levenni egy réteget” a bőrápolóból, most lehet, hogy itt az ideje abbahagyni az olaj használatát minden este lefekvés előtt, és csak hetente néhányszor használja.

Tekintse meg a legjobb hidratálókról szóló szerkesztésemet

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Németország számára

Maszkok

Az arcmaszkok továbbra is nagyszerű módja annak, hogy bőrödet hidratálja a tavaszra, és ahogy melegszik az idő, valóban kihozhatod a legtöbbet a lapmaszkokból, amelyek tökéletesek egy hosszú, forró nap után. Akár hűtőbe is teheted őket egy kicsit, mielőtt használnád őket, hogy igazán frissítő bőrápolót készíts.

Nézd meg a kedvenc lapmaszkaimat

SPF

Míg az SPF egész évben fontos, már a tavaszi napsütés első jelei is megjelennek, itt az ideje, hogy komolyan foglalkozz a fényvédelemmel. Használjon SPF-et tartalmazó nappali krémet, és ha rajong a lusta lányok szépségéért, próbáljon ki egy BB-krémet vagy színezett hidratálót SPF-vel, lehetőleg 30-as vagy magasabb faktorral.

TAVASZI RECEPTEK: Bőrbarát Frittata | Reggeli pakolások | Gránátalma saláta

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás