[ad_1]
Kép jóváírása @ Camilla Akrans az Eat Beautifulért
Télen mindig szívesebben eszem a halaimat fóliába csomagolva főzve vagy lepényben sütve. Először is, ezek a legmelegebb, téliesebb módok a halfogyasztásra, másodszor pedig a szag minimalizálására! Tegyen bele annyi vagy kevés halfajtát a pitébe, amennyit szeretne; és válassza az édesburgonya öntetemet, mivel gazdag béta-karotinban. Ez A-vitaminná alakul a szervezetben, hogy segítsen kezelni a pattanásokat és javítsa a bőr tónusát, így kiváló szépségápoló.
EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ
Meztelen halpite
SZOLGÁLT 4
340 KALÓRIA ADAGONKÉNT
2 nagy édesburgonya, meghámozva és kis kockákra vágva
25 g vaj
25 g gluténmentes liszt
300 ml félzsíros tej (lásd lentebb), felmelegítve
1/2 citrom leve
300 ml zöldségalaplé
1 tk teljes kiőrlésű mustár
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
500 g fehér halfilé (például tőkehal, szürke tőkehal, foltos tőkehal és pollock), kockákra vágva
1 kis édesköményhagyma, félbevágva és vékonyra szeletelve
Tengeri só és fekete bors
Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért
Tipp
Mondd el, hogyan haladsz, és jelölj meg az Instagramon @wendyrowe
#egyél szépet
Imádom látni az összes alkotásodat!
TOVÁBBI RECEPTEK: Squash Frittata | Datolya Energy Bites | Kelkáposzta leves
© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.
[ad_2]
Forrás