Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Camilla Akrans az Eat Beautifulért

Télen mindig szívesebben eszem a halaimat fóliába csomagolva főzve vagy lepényben sütve. Először is, ezek a legmelegebb, téliesebb módok a halfogyasztásra, másodszor pedig a szag minimalizálására! Tegyen bele annyi vagy kevés halfajtát a pitébe, amennyit szeretne; és válassza az édesburgonya öntetemet, mivel gazdag béta-karotinban. Ez A-vitaminná alakul a szervezetben, hogy segítsen kezelni a pattanásokat és javítsa a bőr tónusát, így kiváló szépségápoló.

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

Meztelen halpite

SZOLGÁLT 4
340 KALÓRIA ADAGONKÉNT

2 nagy édesburgonya, meghámozva és kis kockákra vágva
25 g vaj
25 g gluténmentes liszt
300 ml félzsíros tej (lásd lentebb), felmelegítve
1/2 citrom leve
300 ml zöldségalaplé
1 tk teljes kiőrlésű mustár
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
500 g fehér halfilé (például tőkehal, szürke tőkehal, foltos tőkehal és pollock), kockákra vágva
1 kis édesköményhagyma, félbevágva és vékonyra szeletelve
Tengeri só és fekete bors

Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért

  • Melegítsük elő a sütőt 220°C/200°C légkeverésesre.
  • Helyezze a burgonyát egy vízzel teli serpenyőbe, és forralja 10 percig, vagy amíg megpuhul. Lecsepegtetjük, mielőtt burgonyanyomóval összetörjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  • Közben fehér mártást készítünk úgy, hogy először egy serpenyőben, közepes lángon megolvasztjuk a vajat. Adjuk hozzá a lisztet és keverjük körülbelül 2 percig, vagy amíg paszta képződik. Ezután lassan hozzáadjuk a tejet, közben folyamatosan keverjük, amíg sima mártást nem kapunk. Keverje tovább a szószt további 5-10 percig, amíg besűrűsödik.
  • Adjuk hozzá a citromlevet a szószhoz, majd az alaplevet és a mustárt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és 1 teáskanál parmezánt keverünk hozzá. Forraljuk fel, és főzzük 1 percig, mielőtt levesszük a tűzről.
  • A halat tűzálló edénybe tesszük a felszeletelt édesköménnyel. Öntsük le a fehér szósszal, és öntsük rá az édesburgonyapürét. A tetejére szórjuk a maradék parmezánt.
  • Helyezze az edényt egy tepsire. Tegye a tetejére 40 percre, vagy amíg meg nem sül és aranybarnára sül.
  • Tálaljuk zöld zöldségekkel, például spenóttal, kelkáposztával vagy brokkolival.
  • Tipp

  • A félzsíros tejet helyettesítheti kókusztejjel, hogy délkelet-ázsiai ízt kölcsönözzön a halnak.
  • Mondd el, hogyan haladsz, és jelölj meg az Instagramon @wendyrowe

    #egyél szépet

    Imádom látni az összes alkotásodat!

    TOVÁBBI RECEPTEK: Squash Frittata | Datolya Energy Bites | Kelkáposzta leves

    © Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

    [ad_2]

    Forrás