Oldal kiválasztása

[ad_1]

A fürdőrituálé felemelésének egyik legegyszerűbb módja a fürdőbombák használata. Szinte minden illatban, méretben, színben és formában kaphatók. De ha valaha is azon töprengett, hogyan kell használni a fürdőbombát, nem vagy egyedül! Nézzük meg a fürdőbombák előnyeit és azok használatát a fürdőélmény részeként.

A fürdőbombák előnyei

A fürdőbombák gyakran tele vannak különféle olajokkal és vajakkal, amelyek segíthetnek helyreállítani a bőrt, miközben fiatalosabb megjelenést kölcsönöznek. A shea vaj a fürdőbombák egyik gyakran előforduló összetevője, és napvédő, öregedésgátló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. [source]. Kiválóak a méregtelenítéshez – a bennük lévő citromsavnak és bikarbonátnak köszönhetően. Egyes fürdőbombák stresszoldó illatokkal vannak átitatva, segítve ezzel a szorongás csökkentését. A levendula az egyik legjobb illat, amely segít ellazulni és jobban érzi magát [source]. A fürdőbombák hidratálhatják a száraz bőrt. És szórakoztatóak! A fürdőbomba művészetté varázsolja a vizet minden színével, pezsgőjével és buborékaival.

Hogyan használjunk fürdőbombát

Úgy tűnik, mindenkinek más a fürdési rutinja. És ez jó dolog, mert mindenkinek olyan termékeket kell használnia, amelyek különleges élményt nyújtanak számára. Ha segítségre van szüksége egy játékterv elkészítéséhez az áztatáshoz, a következőképpen készíthetek fürdőbombát az öngondoskodási rituálé elkészítéséhez.

1. lépés | Válassza ki fürdőbombáját, és állítsa be a hangulatot

Tedd randevúvá a fürdőzést magaddal! Kezdje azzal, hogy válassza ki az igényeinek megfelelő fürdőbombát. Érdemes lehet például megnyugtatni a fájó izmokat, enyhíteni a szorongást és a stresszt, vagy élvezni egy jobb éjszakai szépség alvást. A különböző fürdőbombák egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek – a hozzájuk adott összetevőknek köszönhetően. Néhány shea vajat tartalmaz, amely javítja és megnyugtatja a bőrt, míg mások nyugtató illatúak, mint a rózsa [source] vagy levendulát, hogy a mennyországban érezze magát. Mások mandula- vagy kókuszolajat tartalmaznak, hogy hidratálják a bőrt. Ezután állítsa le a lámpákat, és gyújtson meg egy-két gyertyát. Tegyél fel egy kis zenét. Tegyen egy pohár hideg vizet (vagy bort) egy műanyag pohárba.

2. lépés | Tested felkészítése + kellékek

Mielőtt beugorna, győződjön meg arról, hogy minden készen áll a fürdőzésre és arra, hogy készen áll a kiugrásra. Készítsen fürdőkoktélt olyan extrák hozzáadásával, mint a buborékrudak, fürdőolajok, habfürdő vagy fürdősók. Hozzáadhatja ezeket a fürdőbomba behelyezése előtt vagy után. Fogjon meg bármilyen testradírt, hajmaszkot vagy borotválkozási kelléket, amelyet használni szeretne. Tartson a közelben egy kéztörlőt, hogy megtörölje a kezét (ha meg kell érintenie a telefonját) vagy az arcát. Vegye elő a kényelmes törölközőt, és tegyen ki egy köntöst vagy PJ-t. A test felkészítéséhez végezzen néhány percnyi száraz fogmosást, vagy dörzsölje le testét egy masszírozó rúddal. A fürdés előtt kiváló alkalom haj- és/vagy arcmaszk felvitelére, mert a fürdőben leöblítheted.

3. lépés | Töltsd félig a fürdőkádat, és add hozzá a fürdőbombát – vagy ne!

Beleteszed a fürdőbombát, mielőtt beszállsz? Vagy utána? Úgy tűnik, mindenki ezt a kérdést teszi fel! A válasz pedig az, hogy a fürdőbombától vagy csak az Ön személyes preferenciáitól függ.

Csapat oldja fel először

Kezdje el feltölteni a kádat, szükség szerint állítsa be a hőmérsékletet. Amikor a kád körülbelül félig tele van, dobja be a bombát. Jó lehet először a fürdőbombát hozzáadni, ha új fürdőbombát próbál ki, vagy drámai színűt használ. Így hátrálhat néhány másodpercre, és nézheti, hogyan teszi a dolgát. Ráadásul ez a tökéletes alkalom a fürdőművészeti fotók készítésére. Megvárhatja, amíg abbahagyja a pezsgést, vagy azonnal beugorhat. Ha a bombája élénk színű vagy csillogó, hagyhatja, hogy a szín teljesen szétoszlassa, mielőtt beszállna, hogy elkerülje a foltosodást. Ráadásul, ha a fürdőbombát egy buborékrúdhoz hasonlóval használja, több pezsgést és buborékokat fog kapni, ha megvárja, amíg bejut.

Csapat szálljon be először

Szurkolok annak, hogy beüljek a kádba, és utána hozzáadom a fürdőbombát. Ha a fürdőbombát úgy tervezték, hogy hidratáljon, a bőrének több ideje van, hogy felszívja a puhaságot, miközben a bomba olvad. Ha pedig a fürdőbombája csak egyszínű (vagy már látta a bemutatóját), bátran szálljon be először, és élvezze testközelből. Lazítson egy fürdőpárnával, és lazítson, miközben nézi a fürdőművészetet. A fürdőbomba nézését jó lehetőségnek tartom az éberség fejlesztésére. Összpontosíthat arra, amit a teste tapasztal. Milyen érzés a vízben, milyen színeket látsz, és milyen illatokat veszel fel? Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtanuljon ellazulni.

4. lépés | Lazíts

Most, hogy a fürdőbomba elporladt, azon töpreng, mit tegyen? Néha a legnehezebb ellazulni, és hagyni, hogy élvezze az élményt! Gondoljon rá, mint egy egész testes élményre 30-60 percig. — Olvasson könyvet vagy magazint — Hallgasson zenét vagy podcastot — Nézze meg a műsort — Kizárjon, és ne csináljon semmit Ha feladatra van szüksége: — Csináljon egy arcmaszkot — Hámolja le az egész testét cukorradírral — Csináljon hajmaszkot — Borotválkozzon a lábait – vágja le a kutikulát és dörzsölje le a lábfejét. Ha végzett a fürdővel, ugorjon ki, kenje be, igyon meg egy csésze meleg teát, és élvezze a relaxációt. Nem kell utána zuhanyozni vagy leöblíteni. Ideális esetben hagyja, hogy a fürdőbomba hidratáló tartalma megmaradjon a bőrén. Ha utána hajat akarsz mosni (az enyém mindig vizes lesz), hajtsd a fejed a vízbe, hogy csak nedves legyen a hajad, így elkerülheted, hogy tested nedves legyen.

5. lépés | Tisztítsa meg a kádat

Megtanultam a leckét, hogy a legjobb, ha minden fürdés után egy percet szánunk a megmaradt színek, szirmok vagy csillogás tisztítására. Csak gyorsan dörzsölje le mindent egy törlőkendővel, majd öblítse le. Sokkal könnyebb, mint hagyni, hogy a kád falai koszosak és durvák legyenek.

Bath Bomb DIY receptek

Ha szereti a fürdőbombákat, örömmel fogja tudni, hogy nem kell korlátoznia magát a helyi üzletben kínált lehetőségekre – elkészítheti saját magát – akár a Lush-t is…

[ad_2]

Forrás