Oldal kiválasztása

[ad_1]

Szépségápoló szakemberként tevékenykedik, és célja, hogy minél több elégedett látogatója legyen? A világszínvonalú CND Shellac termékei lehetővé teszik, hogy számtalan módon, tartós eredményt garantálva kápráztassa el vendégeit. Hatalmas színvilágból, akár rétegezési technikát alkalmazva különleges körmöket varázsolhat mindenki számára.
A körömkozmetika azon szolgáltatások közé tartozik, amit nagyon sokan rendszeresen igénybe veszünk. Ha mi magunk foglalkozunk ezzel a tevékenységgel, tisztában vagyunk azzal, mennyi különböző kéréssel fordulnak hozzánk. Annak érdekében, hogy mindent teljesíteni tudjunk, és minőségi munkát adjunk ki a kezeink közül, nélkülözhetetlenek a kiváló műköröm alapanyagok és műköröm eszközök. A korszerű technikának köszönhetően már könnyen leoldható UV zselé lakkal is dolgozhatunk. A CND Shellac gazdag színvilága lehetővé teszi, hogy változatos színű körmöket varázsoljunk vendégeinknek. Sőt rétegezési technikával teljesen új színeket is kikeverhetünk, ezzel maximális elégedettséget elérve. Amiért mindenképp érdemes a CND Shellac géllakkal dolgoznunk:

Rendszerként kifejlesztett, egymásra épülő rétegek.
Minimum két hétig tartó eredmény.
Garantált karcmentesség.
Csodaszép fényű lakkfelület.
Kiemelkedő strapabírás.
Magas fokú körömkímélés.

Egyedülálló műköröm alapanyagokért a Creative Nails & Beauty Box boltunk webáruházában érdemes szétnéznie! Széles műköröm alapanyag és műköröm eszköz kínálatunkban többek között megtalálhatja az egyedi CND Shellac színeit, amelyek felhasználásával igazán különleges eredményeket érhet el. Részletes információt és tanácsot adunk kellékeinkkel, valamint azok felhasználási módjával kapcsolatban weboldalunkon. Látogasson el a www.creativenailsbeautybox.hu internetes oldalunkra!
Érjen el garantált sikereket, és vonzzon új vendégeket egyedülálló termékeket használva! Szolgáltatását nyújtsa kifogástalan Shellac kellékek alkalmazásával, egyre több visszatérő vendéget fogadva! Bármilyen kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-6308040 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@creativenailsbeautybox.hu e-mail címünkre!