Oldal kiválasztása

[ad_1]

Hatékony és megbízható megoldást keres a ráncfeltöltésre, vagy nincs megelégedve ajka formájával? Hyaluronsav segítségével helyreállítható a bőr fiatalos rugalmassága, valamint az ajakfeltöltés is látványos és eredményes lesz. Érdemes a Splendid FillAIR kezeléssel megismerkedni, hiszen tű nélkül, biztonságos eljárással szépülhet.
A feszes arcbőr és a telt ajak nem álom többé! Sebészeti beavatkozás nélkül szépülhet, ha kihasználja a Splendid FillAIR kezelés előnyeit. Az arc kontúrjának megereszkedése és a gyűrődések megjelenése szinte minden nő számára kellemetlen. Sajnos a kor előre haladtával csökken a fehérje mennyisége, ami biztosítja a szövetek rugalmasságát, emellett a zsírtartalom is egyre kevesebb lesz, ami szintén mélyedéseket eredményez.
A korszerű technológiának köszönhetően ma már létezik sebészeti beavatkozás nélküli megoldás. Tesztkezelés és bőrpróba nélkül veheti igénybe a Splendid FillAIR szolgáltatást. A tűs eljárással ellentétben a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható, az eredmény azonnal észrevehető, és a következő napon már nem látható a sérülés nyoma. A tartósság több tényezőtől függ, mint például az életkor, az életvitel és a hyaluronsav típusa.
Kellemes környezetben szépülhet, és választhatja többek között a Splendid FillAIR kezelést, ha ellátogat az Erika Szépségszalonba! Speciális készülékkel végezzük az ajak- és ráncfeltöltést, sűrített levegő segítségével juttatunk hyarulonsavat a bőrbe. Fájdalommentesen kaphat kiváló eredményt, tartósan szép ajkai lesznek, és búcsút inthet a zavaró ráncoknak, amennyiben a Splendid FillAIR eljárás mellett dönt. Több tényezőtől függ, hogy meddig tartós a feltöltés. Erről és minden más tudnivalóról részletesen informáljuk, díjmentes konzultációt követően valósítjuk meg az elképzelését. Más szolgálatásokkal is várjuk, ezért érdemes tevékenységünkről többet megtudnia, keresse fel a www.erikaszepsegszalon.hu internetes oldalunkat akár már ma!
Nyerje vissza fiatalságát a mi segítségünkkel, bízza ránk az ajak- és ráncfeltöltést! Egyeztessen velünk időpontot a 06-35-300-760-as telefonszámunkon vagy tegye fel kérdéseit az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!