Oldal kiválasztása

[ad_1]

Nincs kibékülve az öregedő, fénykárosult arcbőrével? Szeretne rugalmasabb, feszesebb bőrt? Változtasson a jelenlegi állapoton bőrfiatalító lézeres arckezeléssel, vagy használja ki a kémiai hámlasztás előnyeit bőrgyógyászati rendelőben!
A felnőtté válástól kezdve minden ember küzd azért, hogy megőrizze a fiatalságát. A különböző műsorokban, reklámokban látható személyek még inkább erre ösztönöznek. Az orvostudomány, és a technika folyamatos fejlődésének, valamint a kiváló minőségű termékeknek, a különböző beavatkozásoknak köszönhetően kitolható az idősödés látszata. A bőr öregedéséért nem csak az eltelt évek felelősek, hanem a genetikai adottságok és a környezeti tényezők is. Változó, hogy kinél zajlik gyorsabban, illetve lassabban, de az idő előrehaladtával folyamatosan csökken a szöveti rugalmasság. Napjainkban már néhány perces beavatkozással fiatalítható a bőr, és megelőzhető a további elváltozások kialakulása. Erre a célra szolgál a lézeres arckezelés, valamint a kémiai hámlasztás is. A ráncosodás és a fénykárosodás mértékétől függően látható javulásra számíthat akár már egy lézeres arckezeléstől. A mikropixeles eljárás alkalmas az aknés hegek kezelésére is. A kémiai hámlasztás pedig rengeteg bőrprobléma esetében nyújt kiváló megoldást, könnyen eltüntethetők a bőrhibák.
Tegyen meg mindent a bőre fiatalságának megőrzéséért! Előzze meg a kellemetlenségeket okozó, feltűnő ráncok kialakulását lézeres arckezeléssel! Javítsa a bőr textúráját hatékony kémiai hámlasztással! Phlebo Med orvosi rendelőnkben jól felszerelt, kellemes környezetben várjuk, és többféle módszer alkalmazására adunk lehetőséget. Gyümölcssavas, vagy erősebb savval végzett TCA kémiai hámlasztással távolítjuk el az elhalt hámsejtekből álló réteget. Lézeres arckezeléssel pedig megújítjuk a bőrfelszínt, így örülhet az újra üde, sima, feszesebb bőrnek. Minden esetben szükség van személyes konzultációra, ezt követően kerülhet sor a kezelésekre. Részletesen olvashat a különböző módszerekről, és informálódhat bőrgyógyászati rendelőnk egyéb szolgáltatásairól is a www.phlebo-med.hu weboldalon. Egyeztessen időpontot a 06-30-9020703-as telefonszámon, vagy tegye fel a kérdését bizalommal az info@phlebo-med.hu e-mail címen!