Oldal kiválasztása

[ad_1]

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue China számára

A wellness-trendek a kimozdulástól és a természetben való aktív tartózkodástól, például az erdei fürdőzéstől a mozdulatlanságig és a meditációval járó csendig változhatnak. Legtöbbjük a lelkiállapotodról szól, de mi lenne, ha kihasználnád elméd erejét, hogy valóban örökre megváltoztasd az életedet? Ez a megnyilvánulás gondolata; hogy a vonzás törvényét felhasználva mindent megszerezhet, amit akar. Olyan hírességek, mint Lady Gaga, Oprah és Lizzo ennek a pozitív megközelítésnek tulajdonítják sikerüket – de vajon a megnyilvánulás valóban változtathat az életeden? Hogyan nyilvánítod meg az egészséget, a gazdagságot és a boldogságot? (És meg kell próbálnia?)

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue China számára

Mi a megnyilvánulása és hogyan csinálod?

A megnyilvánulás és a pozitív gondolat ereje a jólét és a személyes fejlődés része a 2006-os sikerkönyv, a The Secret megjelenése óta, de az elmúlt néhány hónapban a megnyilvánulási technikák és tippek utáni keresések jelentősen megnőttek. Leegyszerűsítve, a megnyilvánulás csak arról szól, hogy a vonzás törvényét használjuk, hogy elérjük, amit akarunk; pozitív mentális attitűddel kezdeni cselekedni, és arra gondolni, hogy már van valami, amíg az valóban meg nem jelenik.

Itt nem a varázslatról beszélünk – valójában bele kell tenni egy kis munkát. Nem lehet csak azt gondolni, hogy „nyerem a lottón”, és várni, amíg bejönnek a számok. Ez arról szól, hogy világos célokat tűzzünk ki, azokra összpontosítsunk, és higgyünk, hogy ezek megtörténhetnek. Készen állsz, hogy kipróbáld? Íme egy rövid áttekintés a teendőkről.

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue China számára

Hogyan nyilvánítsa ki céljait

Állítsa be a céljait

Először is el kell döntened, hogy mi az, amit manifesztálsz, és le kell írni. Ennek a lehető legvilágosabbnak és leíróbbnak kell lennie. Ha új állást szeretne, az „Új állást akarok” felírása nem elég egyértelmű cél a munkához. Gondolja át, milyen munkát szeretne, az ágazatot, a szerepkört, a vállalatot és így tovább. Ha céljaid a gazdagsággal kapcsolatosak, gondold át, mit jelent számodra a „gazdagság”. Egyszerűen a „pénzre” való törekvés nem elég konkrét; lakást akarsz szerezni? Milyen otthon? Chanel kézitáskát szeretnél? Szabadság? Elég pénz ahhoz, hogy ne kelljen fizetéstől fizetésig élni? Mindenki intézkedései eltérőek lesznek, és tisztában kell lennie a sajátjával.

Vizualizálni

Legyen szó céljainak feljegyzéséről vagy jövőkép tábla készítéséről, fontos, hogy a céljait vizuálisan ábrázolja. Vannak, akik az „univerzumba írás” ismétlési módszerét használják, hogy megnyilvánuljanak, és naponta többször felsorolják a célt, de lényegében arról van szó, hogy az elméjét arra összpontosítja, amit akar.

Munka

Nem dőlhet hátra, és várhatja, hogy az univerzum megszülessen. Most el kell kezdened lépéseket tenni a célod felé, abban a tudatban, hogy pozitív gondolkodásmódod és céltudatosságod elősegíti a sikeredet.

Dolgozzon a háláján

Amint kisebb sikereket látsz a céljaid eléréséhez vezető úton, ne feledj hálásnak lenni, és tedd a hálát a folyamat részévé. Valójában ez a gondolkodásmód kulcsfontosságú a megnyilvánulási folyamatban, mert amikor az életed bőségére összpontosítasz pozitívumként, akkor rájöhetsz, hogy már közelebb vagy az egészséghez, a gazdagsághoz és a boldogsághoz, mint gondoltad.

Sok szerencsét!

TÖBB WELLNESS: Termékek a relaxációhoz | Működik a hipnoterápia?

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás