Oldal kiválasztása

[ad_1]

Image Credit @ Camilla Akrans a MaxFactorért

A tökéletes meztelen rúzs megtalálása magától értetődőnek tűnhet, de a leggyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek, amikor finom ajakszínekről van szó, hogy olyan árnyalatot választanak, amely nem illik a bőrtónusához. A jó hírek? Végre megjelentek a sminkvonalak, amelyek minden bőrtónushoz igazodó „nude” ajakszíneket készítenek, így ha megtaláltad a megfelelőt, egy divatos meztelen rúzssal (és egy mosollyal) vághatsz bele az új szezonba. mérkőzés). Kell segítség? Tekintse meg szerkesztésemet a piacon jelenleg elérhető legjobb meztelen rúzsmárkákról (és árnyalatokról), alább…

EZ A BEJEGYZÉS TARTALMAZHAT KAPCSOLATOS LINKEKET

Image Credit @ Camilla Akrans a MaxFactorért

A legjobb Nude rúzsmárkák és árnyalatok

Az első dolog, amit észben kell tartani, amikor a tökéletes meztelenségről van szó, az az, hogy nem akarsz olyan árnyalatot, amely illik a bőrtónusodhoz. Ez nem alap! Gondolj a természetes ajakszínedre – jellemzően pár árnyalattal sötétebb, mint a bőröd, tehát az ajkak színének is ilyennek kell lennie. Ha inkább a narancssárga ajakszínhez illesz, válassz egy narancssárga árnyalatú aktot, vagy hasonlóképpen, ha általában vörös vagy rózsaszín rajongó vagy, keress ilyen tónusú aktokat. Az univerzális ajakkontúr vásárlása jó ötlet, ha a kezdés előtt meghatározza ajkak alakját, és segít az ajkak színének egész nap a helyén maradni.

Tom Ford ajakfesték az Impassionedben

Ez egy nagyszerű akt a sötétebb fekete és ázsiai bőrtónusokhoz, és gyönyörű, finom bíbor árnyalattal rendelkezik.

Pat McGrath Labs Matte Trance rúzs 1995-ben

Ez a szuperhízelgő meztelen tónus nagyon okos, mert szinte minden bőrtónushoz illik. Különösen hízelgő a sötétebb és olajbogyó tónusú bőr számára.

Clinique Almost Rúzs fekete méz színben

A 70-es évek óta kultikus klasszikusnak számító ez az alig látható rúzs bármilyen bőrtónushoz alkalmazkodik, és egyszerűen néhány bogyós árnyalattal elmélyíti a természetes árnyalatokat a hidratáló, enyhén fényes felület érdekében.

Burberry Kisses Nude Beige

Gyakran megkérdezik tőlem, hogy melyik meztelen rúzst viselem az 5 perces sminkrutin videómban, és ez az!

Hourglass Confession Ultra Slim rúzs az első alkalommal, vagy soha nem hagyom abba a sötétebb bőrtónusokért

Imádom ezt a krémes Hourglass Confession Ultra Slim ajakrúzst, akár a világosabb bőrtónusokhoz, akár a sötétebb bőrtónusokhoz az I’ll Never Stop. A keskeny golyó rendkívül egyszerűvé teszi a pontos alkalmazást is.

Victoria Beckham Beauty Lip Definer – 2

Az univerzális meztelen ajakceruza, amelyre minden sminktáskának szüksége van – hat árnyalat közül lehet választani –, használja ezt a választott árnyalattól függetlenül, hogy ajkaid tökéletesen meghatározottak legyenek, és a rúzs a vonalakon belül maradjon.

Hozz magadra egy tavaszi gyönyörű sminket és meztelen csókokat!

OLVASSA TOVÁBB: Nude Cheek Colors | Meztelen bőr

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás