Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

A tél soha nem könnyű, különösen, ha Londonban vagy New Yorkban élsz! Azok a zord téli hőmérsékletek, amelyek ellentétben állnak a központi fűtéssel, tönkretehetik bőrünket, miközben az energiaszint alacsonyabb a rövidebb nappalok és a kevesebb D-vitamin termelés miatt a kevesebb napfény miatt. Valószínű, hogy egy kis tavasz előtti kényeztetésre van szüksége! Hogy felkészülhessünk az új szezonra, négy olyan téli kezelést találtam, amelyekbe érdemes befektetni…

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

4 téli kezelés a jó közérzetért

The Rehydrator: Bamford, The Berkley, London

Bamford Rose Felsőtest és Arckezelés

Az évnek ebben a szakaszában a szárazság gyakran túlmutat az arcon, és ez a Bamford-kezelés egy csodálatos, pihentető és stresszoldó lehetőség, hogy a legjobban érezze magát. A Rose megnyugtatja a bőrt és az elmét, a felsőtest hámlasztást és masszázst követően pedig egy mini-arckezelés alaposan felfrissíti és hidratálja a bőrt, melyet egy indiai fejmasszázs zár.

Ha NYC-ben tartózkodik, testét tonizáló, hidratáló kényeztetésben részesítheti, amely felkészíti az előttünk álló szezonra a fényűző Spa De La Merben.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Menopauza visszavonulás

A menopauza-központú jólét (végre) határozottan napirenden van 2023-ban, így a télből kilépve talán hasznos lenne egy kis szünetet tartani, hogy átgondoljuk azokat a változásokat, amelyekkel szervezete idén szembesülhet. Kérdezze meg kedvenc gyógyfürdőjét, hogy milyen kezelések tudnák a legjobban kezelni az Ön konkrét tüneteit, vagy jelentkezzen be egy speciális menopauza elvonulásra, mint például a Chewton Glenben, a New Forestben, amely 90 perces testrituálét, OTO termékeket és oktatási terveket tartalmazott. enyhíti a tüneteket a jövőben.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Bőrfeszesítő: Sarah Chapman, London

Őssejt kollagén terápia

Aggódik, hogy ez a tél kemény volt a bőrén? Kényeztesse magát a tökéletes öregedésgátló kezeléssel, hogy megemelje, kisimítsa és teltebbé tegye bőrét. A kollagén célja, hogy maximalizálja a Sarah Chapman őssejtes kollagénaktiváló szérum hatását, mikrotűvel kombinálva a drámai emelő és simító hatás érdekében.

A Hydrafacial lenyűgöző feszesítő hatást is nyújthat. Ha New Yorkban tartózkodik, nézze meg a Mandarin Oriental Spa kezelését.

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Go Bespoke: Keren Bartov

Ügyfélközpontú arckezelések

A neves arcápoló Keren Bartov ötvözi a legmodernebb kezeléseket 50 legmodernebb bőrápolási technológiával a leghatékonyabb és leghatásosabb kezelés érdekében. Nincs kezelési menü, mivel a Keren minden kezelését teljesen az érintett személyre szabják. Ügyfeleit bőrtípusuk, céljaik, bőrproblémák, életmód és életszakasz alapján kezeli. Ügyfelei közé tartozik Gal Gadot és Bar Raefaeli. Ha tavasz előtti bőrfrissítésre van szüksége, bármilyen legyen is a bőrtípusa, egy testre szabott Keren kezelés a tökéletes kezelés.

OLVASSA EL KÖVETKEZŐT: LA és NYC legjobb fürdői | A legjobb London Day Spas

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás