Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Ezra Petronio az önkiszolgálásért

Korábban már beszéltünk arról, hogy a 80-as évek stílusa idén megélt egy pillanatot, és ez nem csak a divat. A nyár a tökéletes időszak a 80-as évek sminktrendjének felkarolására, és a közösségi médiában a kifutókra és a hírességekre vonatkozó utalások találhatók, amelyeket érdemes megnézni. Gondoljon a fuschia ajkakra, a neon szemhéjpúderekre, a merész pirosítókra és a fagyos ajakszínekre: itt az ideje, hogy nagyot vágjon vagy hazamenjen! Itt átvezetek néhány főbb sminketrendet a 80-as évekből, hogy megfontoljuk, hogy érdemes-e belevágni, majd összeszedek néhány terméket, amelyekbe érdemes befektetni, hogy elkezdhesd. Ez az egész a szórakozásról szól, tehát ha közeleg egy ünnep, vagy egy-két fesztivál van a naplójában, ez a tökéletes alkalom, hogy kipróbálja.

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

A 80-as évek sminketrendjei, amelyeket érdemes kipróbálni ezen a nyáron

Szemek és Ajkak

Míg a hagyományos smink „szabályai” (bár nem értek egyet a betartásukkal!) azt javasolják, hogy válasszon a Statement szem vagy az ajkak között, a 80-as évek megjelenése a több is filozófiát követi, így a merész ajak és a kinézetű szem együtt viselhető. a teljes hatás érdekében. Nézze meg Jo Baker Instagramját inspirációért.

Kék szemek

A kék szemhéjfesték a 80-as évek színe volt! Minél világosabb, annál jobb, ezért válasszon olyan színt, amely a bőrtónusához illeszkedik, és kisimítja a szemet (ha kétségei vannak, a neon kobalt mindig kitűnik a tömegből). Tekintse meg ezt a megjelenést, amelyet az Instagramomon készítettem, hogy megtudja, hogyan lehet kombinálni a kék és zöld színeket kék szempillákkal.

Metálok

A 80-as évek több pigmentált sminkkészítményt és új tónusokat és textúrákat hoztak magukkal, ami a fémes árnyékok népszerűségének növekedését jelentette. A merész parti megjelenés érdekében tegyél fémes árnyékot a szemed belső sarkába, és maszatolj el alul, mint ez a zöld, füstös megjelenés az Instagramomon.

Bold Blush

A 80-as években a dögös rózsaszín és piros arcpirosítónak volt egy nagy pillanata, ezért a 80-as évek sminketrendjének érvényesítéséhez maximalista megközelítést alkalmazzon arcszínéhez. Ahelyett, hogy szembetalálkozna a szem vagy az ajkak különböző színeivel, viselje ugyanazt a pírt a szemhéján, és hagyja az ajkakat meztelenül és fényessé, vagy adjon hozzá bársonyosan matt színt.

Tökéletesítse ezt a technikát, ha elolvassa a kendőzési útmutatómat.

A 80-as évek sminketrendje: A bevásárlólista

OLVASSA TOVÁBB: Hogyan viseljünk pirosítót | Blue Eyes: Get The Look

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás