Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Ezra Petronio az önkiszolgálásért

Egyes évtizedek stílusát lágy örvények és folyó sziluettek határozzák meg, míg másokat átlátszó textúrák és grunge esztétika határoz meg. De van valami bocsánatkérő a 80-as évek stílusában, merész geometrikus nyomataival, túlméretezett dobozos blézereivel és merész, arany kiegészítőivel. Minden a nyilatkozattételről szól, a testhezálló csőruháktól terjedelmes puffos ujjakkal a leggings-ig és táncruhákig. Gondoljon a régi iskola Versace és Chanel találkozására, rengeteg bling okos és értelmetlen hozzáállással: és minden visszatért az SS23-hoz, az YSL vezetésével.

Kép jóváírása @ Ezra Petronio az önkiszolgálásért

80-as évek stílusa SS23-hoz

Power Vállak

A Balenciaga’s Resort show-val kezdődött, ahol a 80-as évek vállalati sziluettjei és latex volt a napirend, inspirálva a munkaruha forradalmát. A nagy fényű, kétsoros blézer a Khaite kifutón is bemutatkozott a New York-i divathéten, míg a vállpárnák visszatértek a Luar-on. Carolina Herrera és Proenza Schouler is erős vállú sziluetteket mutatott be. A 80-as évek sziluettjének végső ihletője az YSL SS23-ból származik, ahol a vállpárnák olyan nagyok voltak, hogy ki kellett volna szélesíteni a kifutópályát.

Rozetták

Mi az, hogy „retro vagyok, és tetszik”, mint egy kiegészítőként hordott 80-as évek stílusú rozetta? A Prabal Gurungnál aszimmetrikus ruhák vállára vagy csípőjére tűzték őket a 80-as évekhez méltó csípős rózsaszínben és lilában.

Kép jóváírása @ Ezra Petronio az önkiszolgálásért

Arany óra

Mindig bízhatunk abban, hogy Tom Ford elhozza egy trend legelbűvölőbb iterációját, és nem okozott csalódást a kifutós frizura bőséges volumenével és a 80-as évek stílusának biccentésével a lamé hot nadrággal.

Klub gyerekek

A Raf Simmonsban, ahol a 80-as évek mindig jelen vannak, az SS23 show (amelynek a legendás Printworks klub ad otthont) a négy évtizeddel korábbi neonárnyalatokról szólt. Gondoljon az élénk rózsaszín vagy sárga leggingsre, body-ra és bő nadrágtartóra. Túl hűvös az ápoláshoz, savval.

Hogyan kell viselni

Készen állsz, hogy megragadd a trendet? Egy dobozos, kétsoros blézer (ha mersz, latex vagy merész, élénk árnyalat) a legegyszerűbb módja annak, hogy otthon elevenítsd fel a 80-as éveket, különösen, ha frissítened kell a munkaruha-gardróbodat. De a trend hűvösebb átvétele érdekében frissítse munkaidőn kívüli megjelenését egy-két fényes legginggel, vagy egy túlméretezett pulóverrel, kedvenc linging kézitáskával és egy pár arany karikával. Hajhullás opcionális!

OLVASSA EL KÖVETKEZŐT: 90-es évek sminketrendje | Victoria Beckham Jeans

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás