Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Camilla Akrans

Legyen szó a szolgálaton kívüli sikkeről, vagy a tökéletes csillogásról, semmi sem jobb, ha egy piros ajkak azonnali hatást érhetnek el, különösen, ha Valentin-napról van szó. Itt összeszedem a legjobb vörös rúzsokat minden bőrtónushoz, amelyre az évek során a kulisszák mögött és a vörös szőnyeg előtt támaszkodtam.

LA BOUCHE ROUGE

A La Bouche Rouge-val való együttműködésemhez hat klasszikus vörös rúzst készítettem; minden lánytípushoz egy. A klasszikus brit vöröstől az alig fogyó bogyóig próbáltam olyan vöröset találni, ami mindenkinek beválik.

Sok emberrel dolgozom együtt, akik merész, vörös ajkakkal érzik magukat a legszebben, de ugyanilyen sokan soha nem is tudnák elképzelni, hogy jól érezzék magukat egy nyilatkozat színben. A merész rocksztár vörös árnyalattól, amelyet a pop art és Andy Warhol alkotásainak vörös színei ihlettek, az ártatlan pírig, amely az első vörösre emlékeztet, mint egy finom rózsa vagy a gránátalma leve.

Mellékeltem még egy szenvedélyes, vampy vöröset, egy királyi, klasszikus brit királyi vöröset, egy 70-es évekbeli amerikai narancsvöröset, egy all-american, Pepsi Colát és roller discót, ami csodálatosan fog kinézni sötét vagy lebarnult bőrön, és egy őszi barna- vörös, amely ebben a kollekcióban a legközelebb áll az akthoz, és nagyszerű lesz azoknak, akik gyakran visszariadnak a trendtől.

Most nézze meg a legjobb vörös rúzsaimat…

A LEGJOBB PIROS RÚZSOK

MAC matt rúzs orosz piros színben

Charlotte Tilbury forró ajkak Carina szerelmében

YSL Vernis À Lèvres Vinyl Cream folyékony ajakrúzs Rouge Remixben

Wendy Rowe a La Bouche Rouge-ért

Max Factor Velvet Mattes rúzs szerelmes

A legjobb tartós rúzsokat keresed? Tekintse meg útmutatómat a tökéletes, nem átruházható ajakfestékekhez.

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás