Oldal kiválasztása

[ad_1]

Image Credit @ Camilla Akrans a Numero számára

Az otthoni arcápolási eszközök már nem újdonságnak számítanak: a legújabb technológia lenyűgöző eredményeket képes elérni anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. De mivel sok készüléken borsos árcédulák vannak, melyikbe érdemes beruházni? A feszesítő és emelő eszközöktől a bőrtónus és textúra kezeléséig – összeszedtem az öt legjobb otthoni arcápolási eszközt, amelyek mindenkit megszólítottak.

Mik azok az otthoni arcápolási eszközök?

Az otthon használható arcápolási eszközök a nem elektromos, egyszerű eszközöktől, amelyeket évszázadok óta használnak, mint például a Gua Sha eszközök és archengerek, a legmodernebb LED-fényterápiás eszközökig, sőt az otthoni lézeres kezelésekig.

Melyek a legjobb arcápolási eszközök?

Öt lehetőséget választottam ki, amelyeket Ön is kipróbálhat, az egyszerű masszírozótól, amelyet mindennap használhat, a legfejlettebb lézertechnológiáig, amelyet érdemes felpörgetni (vagy felvenni a kívánságlistájára a következő születésnapján!).

EZ A CIKK TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

LYMA | Lézer

Ez a csúcskategóriás otthoni lézeres arckezelés 100-szor erősebb, mint a LED kezelések, és azt ígéri, hogy heteken belül eredményt hoz. Javíthatja a tónust és az állagot, és különösen hatékony ekcéma, pigmentfoltok és akné esetén, így kiváló választás problémás bőrre.

SARAH CHAPMAN | Az arcplasztika

Nem mindig van szükség új technológiára és eszközökre a nagyszerű eredmények eléréséhez, és ez a Sarah Chapman arcmasszázs eszköze nagyszerű módja annak, hogy formásabb arcot és nyakat készítsen. Serkenti a jobb véráramlást és tonizálja az izmokat (és a bőrt), így pihentető kiegészítője a napi szépségápolási rendszernek.

FACEGYM | Pro Ems arcápoló készülék

Az emberek gyakran elfelejtik, hogy testünk bármely más részéhez hasonlóan az arcunkat is javíthatjuk az izomtónus javításával. Ez az eszköz megszilárdítja és megerősíti az izomzat alapjait, hogy megemelkedett, feszesebb arcszínt és egészségesebb megjelenést biztosítson.

A FÉNYSZALON | Boost LED maszk

Manapság az egyik legnépszerűbb otthoni arcápolási eszköz és eszköz, a LED fényterápiás maszkok különböző hullámhosszú fényt használnak a bőrbe való behatoláshoz, és elősegítik a kollagéntermelést, ami segíthet csökkenteni a gyulladást és javítani a bőr textúráját. Nemcsak látható eredményeket adnak, hanem az egyik legpihentetőbb kezelés is.

SKIN GYM | Rózsakvarc kristály szobros szív Gua Sha eszköz

Az archengerekhez hasonlóan gua sha köveket használnak az arc masszírozására és a keringés elősegítésére, a különböző kristályokhoz különböző előnyökkel jár. A gua sha köveknek lapos, szögletes élük van, amelyet a bőr meghatározott mintázat szerinti masszírozására használnak, különösen az állkapocs vonala mentén és felfelé az arccsontokon és a szemöldökcsontok körül. Ez segít feloldani a feszültséget és tonizálja az arcizmokat, ami felemelt, felfrissült megjelenést kölcsönöz.

Image Credit @ Camilla Akrans a Numero számára

LEGJOBB TIPP

Az otthoni arcápoló eszközök bármelyikével az eredmény csak annyi lesz, mint az erőfeszítés, ezért csak akkor fektesse be a pénzt, ha időt és energiát fektet az otthoni használatba, különben jobban jár, ha egy kényeztető szalonbeli arckezelés!

OLVASSA EL KÖVETKEZŐT: 5 gyógyító kristály, amit most tudni kell | Otthoni arcmasszázs Su-Man segítségével

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás