Oldal kiválasztása

[ad_1]

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Harpers Baazar US-ért

A legtöbben szeretünk időnként megenni egy csokoládéval, és az évnek ebben a szakaszában különösen nehéz elkerülni. De ha aggódik amiatt, hogy ez az extra cukor mit tesz a bőrével (és általában az egészségével), akkor lehet, hogy egészségesebb alternatívát keres. Kerestem néhány egészséges húsvéti tojást és csokoládé finomságokat, amelyeket élvezhetsz ebben a szezonban.

Íme, mit fogok kérni a húsvéti nyuszitól idén…

Hotel Chocolat Ginger Étcsokoládé húsvéti tojás 220g

Ez a luxus húsvéti tojás nemcsak 70%-os étcsokoládéból készült, hogy maximalizálja az étcsokoládé antioxidáns egészségügyi előnyeit, de van benne tüzes gyömbér is, amely immunerősítő tulajdonságairól ismert.

Booja Booja mogyorós Crunch szarvasgomba kézzel festett húsvéti tojással

Kiváló minőségű alapanyagokból, köztük 55% kakaós csokoládéból, mandulapasztából és kókuszolajból készült, ez a mini méretű luxustojás segít megőrizni az adagok egészségét is.

Montezuma bio étcsokoládé ökotojás

Egyszerűen gazdag, bio étcsokoládé, csúnya anyagok nélkül, környezetbarát, teljesen újrahasznosítható tartályban. Két ponton is bűntudatmentes!

Csináld meg a sajátod!

Ha az abszolút legegészségesebb választásra vágyik, miért ne készíthetne saját egészséges húsvéti tojás alternatívát, és készítsen csokoládét. Nézze meg a nyers vegán csokoládé brownie receptemet, és kényeztesse magát és barátait ezzel az egészségjavító desszerttel.

OLVASSA EL: A kakaó egészségügyi előnyei

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás