[ad_1]
Nem csak a friss, szezonális alapanyagok fogyasztása jó neked, hanem a bolygónak is. Nyilvánvalóan az, hogy mi a friss és mi a helyi, attól függ, hogy hol tartózkodik, de az Eat Beautiful című könyvemben rengeteg javaslatom van a bőrbarát ételek és az egészséges tavaszi, nyári, őszi és téli receptötletekhez. A padlizsán (vagy padlizsán, ha az Egyesült Államokban jár!) a tavasz nagy kedvence, és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. A padlizsán flavonoidokat tartalmaz, amelyek antioxidáns tulajdonságai segítenek ellensúlyozni az öregedés jeleit, valamint elősegítik a szív egészségét. A legfinomabb módja annak, hogy fogyasszon ebben a szezonban? Természetesen a finom sült padlizsán receptemmel!
EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ
Sült padlizsán
2-t szolgál ki
433 kalória adagonként
2 padlizsán, hosszában félbe vágva
2 evőkanál olívaolaj
180 g quinoa
1 db zöldségleves kocka
2 medvehagyma, apróra vágva
2 marék spenót
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
15 g parmezán sajt
OLVASSA TOVÁBB: Bőrbarát Frittata | Reggeli pakolások | Liszt nélküli narancstorta
© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.
[ad_2]
Forrás