Oldal kiválasztása

[ad_1]

A tengeri moszat tele van jóddal, egy erőteljes tápanyaggal, amely támogatja a pajzsmirigy egészséges működését. Az alulműködő pajzsmirigy bőrszárazsághoz, korai ráncokhoz, vízvisszatartáshoz és puffadt bőrhöz vezethet, ezért vegye be étrendjébe a jódban gazdag hínárt, mivel kalciumban, magnéziumban és vasban is gazdag. A japán ételek mindig is a kedvenceim közé tartoztak, és bár a hínársaláta remek választás, idén tavasszal miért nem próbálod ki az Eat Beautiful-ból származó hínáros nori tekercs receptemet? Ne féljen saját sushit készíteni, ez igazán egyszerű, és egy szórakoztató vacsoraparti lehetőség, amelyet barátaival elkészíthet! A napraforgómag és a kesudió „rizs” használata a hosszú szemű helyett, növeli az étel bőrbarát tápanyagtartalmát is.

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

Recept: Hínáros nori tekercs

Előételként 4 db
358 kalória adagonként

ÖSSZETEVŐK
60 g napraforgómag
150 g nyers kesudió
1 medvehagyma, apróra vágva
Maréknyi friss koriander, durvára vágva
Maréknyi friss menta, durvára vágva
1 evőkanál tamari, plusz plusz a tálaláshoz
6 cm-es gombóc friss gyömbér gyökérből, meghámozva és apróra vágva
1 evőkanál almaecet
4 nori lap
1 sárgarépa, finomra vágva
1 uborka finom kockákra vágva
1⁄4 vörös káposzta, finomra szeletelve
1⁄2 avokádó húsa, finomra vágva
Maréknyi lucernacsíra

  • A napraforgómagot és a kesudiót a mogyoróhagymával, a fűszernövényekkel és a tamarival egy robotgépbe tesszük, és addig dolgozzuk, amíg a keverék főtt rizs állagot nem kap.
  • A gyömbért egy tálba tesszük, hozzáadjuk az almaecetet és 1 evőkanál vizet, és 10 percig pácoljuk. Csatorna.
  • Vegyünk egy nori lapot, és kenjük rá a napraforgómag és kesudió keverékének egynegyedét, hagyjunk 1 cm-es szegélyt a széleken.
  • Tegye a sárgarépát, uborkát, vörös káposztát, avokádót, lucernacsírát és pácolt gyömbért egy sorba a rizskeverék közepére. Szorosan feltekerjük a nori lapot – egy bambusz sushi alátét segítségével – és ismételjük meg a másik három nori lappal és a maradék zöldségekkel.
  • Mindegyik tekercset éles késsel vágjuk öt részre, és extra tamarival tálaljuk.
  • Sok sikert, és ne felejtsd el jelezni az Instagramomon, hogy haladsz!

    TOVÁBBI RECEPTEK: Sült padlizsán | Bőrbarát Frittata

    © Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

    [ad_2]

    Forrás