[ad_1]
A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Japan számára
Sokan azt gondolják, hogy a grillezés a húsról és a sörről szól, de számomra a szabadtéri étkezés a friss, szezonális ételekről és a könnyű, egészséges ételekről szól. Tehát akár egy nagy grillezést rendezel barátaidnak, akár vendég vagy, és valami könnyű és egészséges ételt szeretnél elfogyasztani, amit mindenki imádni fog, a következő két receptnek el kell jönnie! Első helyen a Vadrizssaláta receptje áll az Eat Beautiful című könyvemből, amely a vad- és barnarizs diós keverékének köszönhetően mindig nagy sikert arat. Következik a szintén könyvemből származó Frozen Banana Lollies-im, amelyek egy kellemes nyári desszert alternatíva, amelyek bőrjótékony összetevőket tartalmaznak, és ugyanolyan finomak, mint a kereskedelmi forgalomban kapható jégcukorkák. Kiválóan alkalmasak arra, hogy megmutassák a vendégeknek egy grillezőn. Élvezd!
EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ
Vadrizs saláta
Ez Dom barátom egyik jellegzetes étele, és igazi nyerő. A vadrizs csodálatos diós textúrája tökéletesen működik – remek kiegészítője egy nyári grillsütőnek.
Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért
SZOLGÁLT 2
440 KALÓRIA ADAGONKÉNT
100 g vadrizs és 100 g barna rizs
(vagy 200g vegyes barna és vadrizs)
1 evőkanál pisztácia
1/2 citrom leve
Maréknyi friss menta, durvára vágva
Maréknyi rakéta, durvára vágva
1/2 gerezd fokhagyma, finomra vágva
2 marék szárított gyümölcs, például mazsola, goji bogyó, szultán vagy apróra vágott szárított sárgabarack
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Tengeri só és fekete bors
Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért
Fagyasztott banán nyalókák
6. SZOLGÁLT
102 KALÓRIA ADAGONKÉNT
400 ml kókusztej vagy cukrozatlan mandulatej
2 nagy banán, meghámozva
2 evőkanál folyós méz
1 tk vanília kivonat
1 evőkanál kókuszreszelék
Marék őrölt mogyoró (vagy extra kókuszreszelék) a mártáshoz
Ez a pépesített banán, kókuszkrém és méz fagyasztott keveréke pompás krémes csemegét alkot a nyári hónapokban. Ugyanolyan édes, mint egy kereskedelmi forgalomban kapható jeges nyalóka, de természetes és érdekes ízű, számos bőrtápláló hatóanyaggal.
További finom szezonális receptötletekért vásárolja meg az Eat Beautiful című könyvemet
TOVÁBBI RECEPTEK: Frittata Salsa Verde-vel | Gránátalma saláta
© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.
[ad_2]
Forrás