Oldal kiválasztása

[ad_1]

A kép jóváírása @ Camilla Akrans a Vogue Japan számára

Sokan azt gondolják, hogy a grillezés a húsról és a sörről szól, de számomra a szabadtéri étkezés a friss, szezonális ételekről és a könnyű, egészséges ételekről szól. Tehát akár egy nagy grillezést rendezel barátaidnak, akár vendég vagy, és valami könnyű és egészséges ételt szeretnél elfogyasztani, amit mindenki imádni fog, a következő két receptnek el kell jönnie! Első helyen a Vadrizssaláta receptje áll az Eat Beautiful című könyvemből, amely a vad- és barnarizs diós keverékének köszönhetően mindig nagy sikert arat. Következik a szintén könyvemből származó Frozen Banana Lollies-im, amelyek egy kellemes nyári desszert alternatíva, amelyek bőrjótékony összetevőket tartalmaznak, és ugyanolyan finomak, mint a kereskedelmi forgalomban kapható jégcukorkák. Kiválóan alkalmasak arra, hogy megmutassák a vendégeknek egy grillezőn. Élvezd!

EZ A BEJEGYZÉS TÁRSULT LINKEKET TARTALMAZ

Vadrizs saláta

Ez Dom barátom egyik jellegzetes étele, és igazi nyerő. A vadrizs csodálatos diós textúrája tökéletesen működik – remek kiegészítője egy nyári grillsütőnek.

Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért

SZOLGÁLT 2
440 KALÓRIA ADAGONKÉNT

100 g vadrizs és 100 g barna rizs
(vagy 200g vegyes barna és vadrizs)
1 evőkanál pisztácia
1/2 citrom leve
Maréknyi friss menta, durvára vágva
Maréknyi rakéta, durvára vágva
1/2 gerezd fokhagyma, finomra vágva
2 marék szárított gyümölcs, például mazsola, goji bogyó, szultán vagy apróra vágott szárított sárgabarack
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
Tengeri só és fekete bors

  • Minden rizst enyhén sós vízben főzzünk meg a csomagoláson található utasítások szerint. Lecsepegtetjük és hideg víz alatt leöblítjük.
  • Közben a pisztáciát száraz serpenyőben, közepes lángon 2-3 percig pirítjuk, gyakran megforgatva, hogy meg ne égjen. Vegye ki és enyhén törje össze.
  • A rizst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a citromlevet, a mentát, a fokhagymát és az aszalt gyümölcsöket, és jól összedolgozzuk.
  • Meglocsoljuk az olajjal, majd fűszerezzük, és a tetejére szórjuk a pirított diót a tálaláshoz.
  • Kép jóváírása @ David Loftus az Eat Beautifulért

    Fagyasztott banán nyalókák

    6. SZOLGÁLT
    102 KALÓRIA ADAGONKÉNT

    400 ml kókusztej vagy cukrozatlan mandulatej
    2 nagy banán, meghámozva
    2 evőkanál folyós méz
    1 tk vanília kivonat
    1 evőkanál kókuszreszelék
    Marék őrölt mogyoró (vagy extra kókuszreszelék) a mártáshoz

    Ez a pépesített banán, kókuszkrém és méz fagyasztott keveréke pompás krémes csemegét alkot a nyári hónapokban. Ugyanolyan édes, mint egy kereskedelmi forgalomban kapható jeges nyalóka, de természetes és érdekes ízű, számos bőrtápláló hatóanyaggal.

  • A tej felét aprítógépbe öntjük, hozzáadjuk a banánt, a mézet és a 1/2 teáskanál vaníliakivonatot, majd simára dolgozzuk.
  • Egy tálban keverjük össze a maradék kókusztejet és a vaníliakivonatot.
  • Osszuk el a banános keveréket hat nyalókaforma között.
  • A kókuszos keveréket rétegezzük a banánkeverék tetejére, majd hagyjuk a fagyasztóban legalább 6 órára, vagy amíg teljesen megdermed.
  • Vegye ki a nyalókat a formából úgy, hogy 10 másodpercre meleg vízbe mártsa. Dörzsölje a darált mogyorót (vagy kókuszreszeléket) egy mély tálba, majd minden nyalóka felső 5-8 cm-ét mártsa a dióba, hogy bevonja.
  • A nyalókat visszatesszük a fagyasztóba dermedni. 5 perc múlva készen állnak, vagy amikor csak szeretné.
  • További finom szezonális receptötletekért vásárolja meg az Eat Beautiful című könyvemet

    TOVÁBBI RECEPTEK: Frittata Salsa Verde-vel | Gránátalma saláta

    © Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

    [ad_2]

    Forrás