Oldal kiválasztása

[ad_1]

Előfordult már, hogy ki kellett dobnia kedvenc fehér ingét, mert egyszerűen nem tiszta? Van egy jó hírünk: most nem kell! Ha egy csipetnyi Everclear® Grain Alcoholt ad a mosáshoz, segíthet a ruhák fertőtlenítésében és szagtalanításában, miközben fényesebbé teheti a kifakult fehéreket.

Most már tudom, mire gondolhat: alkohol, tényleg? Kiderült, hogy az etanolként ismert gabonaalkohol kiváló foltoldó! Ha hozzáadjuk a rutinhoz, megszünteti az elszíneződést, lebontja a szennyeződéseket és felfrissíti a dohos szagokat.

3 módszer, amellyel újjáélesztheti kedvenc fehér ruháit

A legtöbbünknek szeretet/gyűlölet kapcsolata van a mosodával. Nem csak egész napos feladat, hanem válogatás, mosás és szárítás. De ha mindennek vége, mindent össze kell hajtani és el kell rakni.

Kimerült vagyok, ha csak rá gondolok.

Amikor csak lehetséges, szeretem könnyíteni a ruhaneműn, amikor csak tehetem – ez pedig azt jelenti, hogy a fehérjemet világosan és makulátlanul kell tartani, hogy később időt takaríthasson meg a mosókonyhában. Tehát tegyen egy üveg Everclear-t a mosókonyhában, hogy meghosszabbítsa ruhatára élettartamát, és megőrizze ruháinak friss és tiszta megjelenését.

– Használja az Everclear-t mosás előtt, hogy a foltok ne tapadjanak az anyaghoz, így nem kell több cikluson átmennie a ruhákon.

– Ha pedig közvetlenül az anyagra kenjük, az Everclear kiváló foltkezelést nyújt a makacs foltok feloldására.

– Az Everclear hatékonyabbá teszi a foltfehérítőket, ezért fújja rá a csúnya gödrös foltokat, hogy a fehérek fényesek és friss illatúak maradjanak.

Ne feledje, hogy egyes szövetek nem viselik jól az alkoholt. Használja ezeket a kezeléseket erősebb szálakkal, mint a pamut, len és kender. A finom vagy szintetikus anyagokat, mint az acetát, műselyem, gyapjú és selyem, legjobb elkerülni.

1. Világosító + fertőtlenítő áztatás

A sima vízben történő öblítés a kulcs a foltok eltávolításához [source]. Az Everclear pedig egy felületaktív anyag [source] segíti a víz behatolását az anyagon és kihúzza a foltot mosás előtt. Tehát az Everclear mosás közbeni használatának legjobb módja az, ha a kezelés előtti áztatáshoz adjuk.

Hogyan készítsünk előmosás áztatást

1. Töltsön meg egy mosogatót vagy egy nagy tálat hideg vízzel, és adjon hozzá ½ csésze Everclear-t.

2. Helyezze fehér ruháját az oldatba, ügyelve arra, hogy teljesen elmerüljön. (Ne feledje, hogy a gabonaalkohol durva lehet a kényes anyagokon.)

3. Hagyja ázni 30 perctől egy éjszakáig, attól függően, hogy mennyire piszkosak a tárgyak.

4. Öblítse le az elemeket hideg vízzel, hogy eltávolítsa a maradék oldatot.

5. Mossa ki a ruhadarabokat a mosógépben a szokásos módon, majd szárítsa meg a ruhadarabokat a kezelési címkéjüknek megfelelően.

2. Egy összetevős foltfoltkezelés

A folteltávolítók általában úgy működnek, hogy feloldják a foltokat a ruházatban, így vízben és mosószeres mosáskor eltüntethetők. Nem meglepő, hogy a gabonaalkohol sok víz- és olajbázisú folt oldószere [source] így csodálatos a tinta, a zsír, a fű, az állandó marker vagy a sminknyomok elolvadásában.

Hogyan lehet észrevenni a kezelést az Everclearrel

1. Törölje le a foltot egy tiszta ruhával, hogy a lehető legtöbbet eltávolítsa a foltból. Ne dörzsölje a foltot, mert ez károsíthatja az anyagot vagy ronthatja a foltot.

2. Kenjen egy kis gabonaalkoholt közvetlenül a foltra, és hagyja hatni 5-10 percig. Ellenőrizze, hogy eltűnt-e a folt: törölje le tiszta, nedves ruhával, hogy eltávolítsa az alkoholt.

3. Ha a folt továbbra is látható, ismételje meg, amíg el nem tűnik.

4. Ha szükséges, dörzsölje át a foltot 2:1 arányú szódabikarbóna-víz pasztával, hogy segítsen kiemelni a foltot a rostok közül.

5. Ha végzett, öblítse le a területet hideg vízzel, és mossa ki a ruhadarabot a szokásos módon, a kezelési címke utasításait követve.

3. Gödörfolt előkezelés

A fehér ingek foltmágnesek, nem? Az izzadság, a dezodor és a szennyeződés felgyülemlése kemény foltokat okoz, amelyeket nehéz elrejteni.

Az Everclear nemcsak feloldja az elszíneződést okozó foltokat, hanem javítja más fehérítő összetevők hatékonyságát is, ezért gyakran használják fogfehérítő termékekben [source]!

Használhatja az Evercleart a gödörfoltokon, ha hidrogén-peroxiddal, egy általános fehérítővel kombinálja. [source]. Fröccsenje rá a makacs foltokat, hogy halványítsa a beragadt foltokat és élénkítse a piszkos fehéreket.

A legjobb az egészben, hogy a gabonaalkohol antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek elpusztítani a baktériumokat [source] és szagtalanítja a megmaradt illatokat, függetlenül attól, hogy hol vannak.

A gödörfoltok kezelése az Everclear-rel

1. Keverjen össze ¼ csésze Everclear-t és ¾ csésze 3%-os hidrogén-peroxidot egy 8 oz-es spray-palackban (használjon sötét üveget, különben a peroxid elveszíti hatékonyságát).

2. Amikor leveszi fehér ingét, enyhén permetezze be az izzadságfoltot, mielőtt a ruhadarabot a szennyeskosárba dobja. Az előkezelés úgy működik, ahogy ül, így a folt könnyebben eltávolítható a mosás során.

3. Fújja be a maradék spray-t, hogy megszabaduljon a baktériumoktól és a szagoktól a tornatáskán, cipőjén, edzőfelszerelésén vagy bármely más világos színű szöveten, amely egy kis felfrissülést jelenthet.

Még több mosodai hack

Az Everclear nemcsak a foltokat távolítja el, hanem a szagok eltávolítására is tökéletes.

Kezelje a penészgombát a mosásban

Adjon hozzá ½ csésze Everclear-t a mosógépéhez, miközben a tartály megtelik, hogy megszüntesse a kellemetlen penészszagokat. Állítsa le a gépet, és hagyja, hogy ruhája 20 percig ázzon, majd folytassa a mosási ciklust.

Távolítsa el a szagokat az anyagból

Akár tábortűz mellett lógott, akár csak a heti mosakodás között tartózkodik, a gabonaalkohol valóban remekül eltávolítja a szövetszagokat. Keverjen el 1 csésze Everclear-t ½ csésze vízzel, és permetezze a ruhákra. Ahogy elpárolog, eltávolítja a dohos szagokat az anyagból.

Mit lehet még tisztítani az Everclear-rel?

Egy üveg Everclear az egyik legsokoldalúbb barkácstisztító összetevő – a ház szinte minden helyiségét megtisztítja és felfrissíti! Használja, hogy a padló csillogjon, nincs szükség ecetre. Vagy habosítsa fel ezt az édes illatú citrombazsalikom üvegtisztítót az üvegfelületek és az ablakok tisztításához.

Ez a bejegyzés az Everclear® Grain Alcohol együttműködésével készült. Megtalálhatja az Evercleart a helyi kiskereskedőjénél vagy online a Cask Cartelen, a Caskers-en vagy a Drizly-n keresztül.

[ad_2]

Forrás