Oldal kiválasztása

[ad_1]

Kép jóváírása @ Daniel Jackson az Allure US-ért

A munkám nagy része az, hogy olyan sminket készítek, amely jól mutat fotókon és az életben is. A Shoot smink lényege egy olyan megjelenés, amely jól tükröződik filmre vagy képre rögzítve, ami egészen más lehet, mint ami a való életben jól néz ki és jól esik. A vörös szőnyeges smink az igazi középút, hiszen a hírességnek személyesen is remekül kell éreznie magát, miközben interjúkat készít és rajongókkal találkozik, de az eseményről készült fényképeken is csodálatosan szeretnének kinézni. Tehát bármilyen alkalomról is legyen szó, hogy megóvjalak a rossz képektől, a legjobb sminktippjeimet hozom nektek, hogyan nézhet ki jól a fényképeken.

EZ A BEJEGYZÉS TARTALMAZHAT KAPCSOLATOS LINKEKET

Kép jóváírása @ Daniel Jackson az Allure US-ért

Fotókész smink: legjobb tippek

BŐR

Nem lep meg, ha ezt hallod, de a fotókész sminked kulcsa a bőrön van! A bőrt a legnehezebb kezelni fotókhoz, mert a természetes, ragyogó bőr jól néz ki a valóságban, de a púderezett matt bőr gyakran jobban fényképez. Mint mindig, az előkészületekkel kell kezdeni.

A smink felvitele előtt alaposan tisztítsa meg és hidratálja a bőrt, hogy egészséges alapot biztosítson, amely mentes a száraz bőrtől, ami problémát jelenthet a fényképeknél. Ezután keverje össze szokásos alapozóját egy csepp highlighterrel, és vigye fel az egész felületére, hogy enyhén harmatos, ragyogó bőrfelületet kapjon. A világos kontúr remekül mutat a képeken, míg néhány arcszín, akár természetes bronz, akár rózsás pír, kötelező.

A napi sminkhez igyekszem nem elfedni egy kis fényt, de ha sok képet szeretne készíteni, használjon áttetsző púdert, és söpörje végig a homlokán, az orrán és az állán, hogy matt felületet kapjon jó a fényképeken.

Fejezze be a megjelenést úgy, hogy a megfelelő helyeken kiemeléseket ad hozzá. Az arccsontja teteje és a szemöldökcsontok a kulcsfoltok.

Kép jóváírása @ Daniel Jackson az Allure US-ért

SZEMEK

Bármilyen szemre is vágyik ebben a szezonban, két szabály van a fotókész sminkkel kapcsolatban. Először is győződjön meg róla, hogy göndöríti a szempilláit. Én személy szerint mindig göndörítem őket szempillaspirál előtt és után is, de ez személyes preferencia, de mindig göndörítsem őket szempillaspirál előtt.

Másodszor, mindig válasszon vízálló szempillaspirált, és vigyen fel két réteget, hagyja, hogy mindegyik alaposan megszáradjon.

AJKAK

A hosszan tartó rúzsért, amely egész este jól mutat a fotókon (és akármennyi pezsgőt is átmegy), vigyen fel ajkakon a választott ajakszínéhez illő ajakceruzát. Ha kimondott ajak mellett dönt, a fényes felület remekül mutat fényképekhez. Tekintse meg a hosszantartó rúzsokról szóló útmutatómat, ahol rengeteg választási lehetőség van, de szeretem az YSL Glossy Stains-t.

Fotókész smink: Bevásárlólista

Kevyn Aucoin A szobrászpor

Chanel Les Beiges áttetsző, egészséges fényt kiemelő folyadék

Laura Mercier áttetsző laza kötőpúder

YSL Rouge Pur Couture fényes folt

OLVASSA TOVÁBB: Glitter Party Makeup | Hosszan tartó ajakfestékek

© Wendy Rowe. Minden jog fenntartva.

[ad_2]

Forrás