Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ha kényeztetné bőrét, akkor a cukorradírok az új legjobb barátok. Nemcsak kellemes hámlasztást biztosítanak a bőrnek, de selymesen sima érzetet is biztosítanak. Illóolajok hozzáadásával pedig a cukorradír játék a következő szintre emelkedik. Ezek a csodálatos olajok extra terápiás előnyöket hoznak az asztalra, például csökkentik a gyulladást, csodálatos fényt adnak a bőrnek, és még ellazulnak is. Készüljön fel arra, hogy megtalálja a bőrradírozáshoz a tökéletes illóolajat, és megtalálja az általa hozott fantasztikus előnyöket. Merüljünk el!

Miért adjunk illóolajokat a cukorradírokhoz?

Az illóolajok cukorradír receptekben való használata számos előnnyel jár a test és a lélek számára, többek között:

1. A bőr egészségének javítása

Számos illóolaj antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással bír, amelyek javíthatják a bőr egészségét. Megnyugtatják az irritált bőrt, csökkentik a gyulladást és elősegítik az egészséges bőrgát kialakulását. Egyes illóolajok összehúzó tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek feszesítik és tonizálják a bőrt, míg mások segíthetnek lágyítani és hidratálni a bőrt.

2. Fokozott illat

Az illóolajok jó illatúak! A mennyei illatú cukorradír használatával pedig az egész élmény inkább egy kényeztető öngondoskodási rituálénak tűnik.

3. Aromaterápia

Az illóolajok olyan terápiás tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek elősegítik az ellazulást, csökkentik a stresszt és a szorongást, valamint javítják a hangulatot [source]. Az illóolajok illata segíthet megnyugtató és megnyugtató légkör megteremtésében, vagy felpörgeti az energiaszintet súrolás közben. Soroljuk fel, mely illóolajok adhatják meg a hangulatot az alváshoz, romantikához vagy egy eredményes naphoz.

6 cukorradír aromaterápia előnyei

Íme néhány illóolaj, amelyek segítségével különféle előnyöket adhat a cukorradírnak. Ezek az olajok a sós bőrradírokhoz is használhatók!

1. Cukorradír esszenciális olajok az energiáért

Az energianövelő cukorradírhoz a borsmenta, a rozmaring, a citrom, a grapefruit és az eukaliptusz illóolajok, amelyekről ismert, hogy növelik a mentális éberséget és növelik az energiaszintet.

Borsmenta: mentolt tartalmaz, amely élénkítő és energizáló hatással van a szervezetre, segít csökkenteni a mentális fáradtságot [source].

Rozmaring: kimutatták, hogy javítja a mentális összpontosítást és a tisztaságot [source].

Citrom és grapefruit: A citrusolajok felemelő és frissítő illatúak, amelyek csökkenthetik a stresszt, és fellendíthetik a hangulatot és az energiaszintet [source].

Az eukaliptuszról azt is tartják, hogy energizáló hatással van a testre és javítja a mentális tisztaságot [source].

Energetizáló borsmenta citrusos cukorradír

– 1 csésze nyers cukor
– 1/2 csésze mandulaolaj
– 10 csepp citrom illóolaj
– 10 csepp borsmenta illóolaj

Keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, és tárolja a keveréket egy légmentesen záródó edényben. Használja a bőrradírt reggel vagy délben, hogy feltöltődjön energiájával és élénküljön.

2. Cukorradír esszenciális olajok a stressz enyhítésére

A levendula, a bergamott, az ilang-ilang, a tömjén és a pacsuli olyan illóolajok, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt, elősegítik az ellazulást, enyhítik a szorongást és elősegítik a boldogság érzését.

Levendula és bergamott: Mindkét olaj nyugtató és ellazító tulajdonságairól ismert, amelyek segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást [source] [source].

Tömjén: Híres arról a képességéről, hogy megalapozza és megnyugtatja az elmét és a testet [source]a tömjén illóolaj elősegíti a belső béke érzését.

Pacsuli: egy fűszeres olaj, amely segít egyensúlyban tartani a lelket és a testet, és elősegíti az általános nyugalom érzését [source].

Ylang-ylang: Úgy gondolják, hogy ez az olaj nyugtató hatással van a szervezetre, és kimutatták, hogy elősegíti a nyugalmat [source].

Nyugtató tömjén cukorradír

– 1 csésze barna cukor
– 1/2 csésze olívaolaj
– 5 csepp bergamott illóolaj
– 15 csepp tömjén illóolaj

Keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, és tárolja a keveréket egy légmentesen záródó edényben. Használja a bőrradírt, ha stresszesnek vagy túlterheltnek érzi magát, hogy elősegítse a nyugalom és az ellazulás érzését.

3. Cukorradír esszenciális olajok alváshoz

Ha az alvás minőségét javító cukros bőrradírt szeretne, vegye fontolóra levendula, kamilla, bergamott, szantálfa és cédrusfa illóolajok hozzáadását.

Levendula: A legnépszerűbb olaj a testre gyakorolt ​​relaxáló hatása miatt, a levendula EO elősegíti a pihentetőbb alvást [source].

Kamilla: egy klasszikus illóolaj, amely megnyugtatja, csökkenti a stresszt és a szorongást [source].

Bergamott: egy finom citrusolaj, amelyről ismert, hogy szorongáscsökkentő hatásai ellazítják a lelket és a testet [source] és azt is kimutatták, hogy elősegíti a pihentető alvást [source].

Szantálfa és cédrusfa: Két olaj meleg, fás aromáival, amelyek segítenek ellazítani a testet [source]csökkenti a vérnyomást [source]és békés légkört teremt.

Sleepytime Levendula cukorradír

– 1 csésze fehér cukor
– 1/2 csésze kókuszolaj
– 10 csepp levendula illóolaj
– 10 csepp kamilla illóolaj

Keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, és tárolja a keveréket egy légmentesen záródó edényben. Használja a bőrradírt lefekvés előtt, hogy elősegítse az ellazulást és javítsa az alvást.

4. Cukorradír illóolajok fájó izmokra

Számos illóolaj hasznos a gyulladások enyhítésére. A panaszos izmok megnyugtatására próbálja ki az eukaliptusz, rozmaring, borsmenta, gyömbér vagy fekete bors illóolajait a cukorradír receptjében.

Eukaliptusz és rozmaring: Mindkettő fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik [source] [source]amely segíthet enyhíteni az izomgyulladást és -fájdalmat.

Borsmenta: A friss, mentolos illat a mentol eredménye, amely hűsítő hatással bír a bőrre, és segíthet csökkenteni a merev, fájdalmas izmokat [source].

Gyömbér: egy fűszeres olaj, amely melegítő és nyugtató hatással van az izmokra, és kimutatták, hogy nagymértékben csökkenti az izomfájdalmat [source].

Fekete bors: természetes fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, hogy enyhítse a túlterhelt izmok fájdalmát [source].

Rozmaring bors cukorradír

– 1 csésze cukor
– 1/2 csésze olívaolaj
– 10 csepp rozmaring illóolaj
– 10 csepp fekete bors illóolaj

Keverje össze az összes hozzávalót egy tálban, és tárolja a keveréket egy légmentesen záródó edényben. Használja lefekvés előtt a bőrradírt, hogy megnyugtassa a fáradt…

[ad_2]

Forrás